Bv-ből áttudok szerelni a rendőrséghez?
1. válaszoló vagyok.
2. válaszoló!
A kérdező feltett egy kérdést és érdeklődtem, hogy ha nyomozó szeretne lenni, tudok segíteni.
Ne legyen már baj, ha hozzászólok.
Kérdező!
Én nem vagyok rendőr, de: egy hónapja tudtam meg, hogy ahol lakom abban a házban a 2. emeleten lakik egy nyomozó, aki a városi kapitányság bűnügyi osztályán a nyomozó részlegen ahol ismeretlen tettes után nyomoznak, nem ismertek ellen, mert azt vizsgálati osztály végzi. Sokat beszéltem vele, mert a téma engem is érdekel. Azt mondta, hogy tök jó, mert reggel 8-tól 16 óráig, pénteken csak 13.30 ig vannak és nem 110 ezret kapnak, de nem is egy mozdonyvezetői fizetés, de a pénzről nem beszélt többet.
Fix meló, nyomozni kell, sokszor nincs meg a tettes, de a fizetés ugyanannyi, de ha felderítenek egy nagyobb ügyet, jutalomban részesülhet. Ezzel szemben a járőr az utcán 110 ezerért dolgozik és roszabb.
Ha tehát rendőrséghez akarsz menni, nyomozónak menj, mert a járőri munka semmivel sem lesz jobb mint a bv. Előtte a NKE RTK-t el kell végezni.
Februárban mentem át a rendőrséghez a BV-től.
Sajnos áthelyezésre nem volt lehetőség, így leszereltem a BV-től és jelentkeztem a rendőrséghez, ahol megcsináltam a felvételit, ezután pedig rendészeti iskola.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!