Kijárási tilalom esetén komolyan képesek lennének rendőri ibtézkedésre azért, mert valaki kimegy mondjuk sétálni vagy futni egyet?
Most valahog érdekes lett a dolog hogy tilos ...
Eddig rengeteg lusta ember ült a net előtt most az is hirtelen futni menne aki eddig nem járt.
Nem igaz hogy pár hetet nem lehet kibirni.
Sanyika sétukálása vs. nagyszüleink élete.
Hmmm, vajon melyik lehet fontosabb...
Nem így gondoltam.
Szerintem karanténban csak az idős embereknek kéne lenni, ők is jól járnának, mert nem halnak bele, és a fiatalok, dolgozó emberek is, mert nem állna le az élet, nem szűnnének meg munkahelyek stb.
Eddig oké, de nem is "tűnne el" soha az életben a vírus... Mostantól örökre kijárási tilalom annak, aki betölti a 65-öt, vagy mi? :D
Akik egyedül és magányosan élnek, nyugdíjukat bankkártyára kapják, kénytelenek kimozdulni élelmiszerért, gyógyszerért, csekkeket befizetni.
Helyükben, te kire bíznád a bankkártyádat, hogy mindezt elintézze?
Az a helyzet, hogy ez a probléma, akkor is fennállna, ha mindenki karanténban volna, és nem csak az idősek.
Ráadásul ezekre a helyekre attól még ugyanúgy járna mindenki, mert nem csak a nyugdíjasok járnak számlát befizetni meg boltba kajáért.
De egyébként ezeknek az idős embereknek lehetne egy külön intézmény, ahol segítik őket, amíg ez van.
Bár az a helyzet, hogy én ehhez rohadtul nem értek, és nem tudom mennyire lenne kivitelezhető, ezt a kormánynak kéne megoldani, és remélem, hogy nem kijárási tilalommal fogják.
"Akik nincsenek karanténban, azok megfertőzik egymást, elvileg utána senki sem kapja el utána többet."
Ezt honnan veszed? Tegnap még az orvosok álláspontja az volt, hogy nem kizárható az újraferőződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!