Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kijárási tilalom esetén...

Kijárási tilalom esetén komolyan képesek lennének rendőri ibtézkedésre azért, mert valaki kimegy mondjuk sétálni vagy futni egyet?

Figyelt kérdés
A gyilkosok, tolvajok, adócsalók és komolyabb törvényszegőknél hirtelen fontosabb lesz a 19 éves Sanyika, aki kiment futni egyet?
2020. márc. 18. 14:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%

Most valahog érdekes lett a dolog hogy tilos ...

Eddig rengeteg lusta ember ült a net előtt most az is hirtelen futni menne aki eddig nem járt.

Nem igaz hogy pár hetet nem lehet kibirni.

2020. márc. 18. 15:27
 12/28 anonim ***** válasza:
39%

Sanyika sétukálása vs. nagyszüleink élete.

Hmmm, vajon melyik lehet fontosabb...

2020. márc. 18. 15:27
 13/28 anonim válasza:
23%
Meg akarják gátolni az elterjedést,azt már nem fogják tudni,csak csökkenti a mértékét.Sokáig ezt a korlátozást nem csinálhatják úgy sem, mert egyenesen út lenne a tüntetésekhez, háborúkhoz. A gyenge immunrendszerű emberek vannak veszélyben. A sajtók tökéletesen építenek az emberek félelmeire alapozva, egyszerűen nevetséges az, ami itt folyik. Pánikkeltés csupán normálisan tényt nem közölve. Igen,sajnálatos hogy több ezren meghaltak,de ki foglalkozik azokkal akik más betegség miatt halnak meg? És nem ezekről beszélünk itt hanem milliókról. A kijárási tilalomnak értelmét nem látnám,ugyanúgy fog szükséges helyeken járni...kézmosás,zsebkendőbe tüsszenteni vagy könyékhajlatba. És nem is kéne ilyen bevezetésre. Nem tartanák be? Ha kijárási tilalom lenne, érdekelne mindenkit? Nem, akkor? A probléma ott van hogy nem az okot akarjuk megszüntetni hanem az ok által kiváltott következményt
2020. márc. 18. 15:38
 14/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem így gondoltam.

Szerintem karanténban csak az idős embereknek kéne lenni, ők is jól járnának, mert nem halnak bele, és a fiatalok, dolgozó emberek is, mert nem állna le az élet, nem szűnnének meg munkahelyek stb.

2020. márc. 18. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Eddig oké, de nem is "tűnne el" soha az életben a vírus... Mostantól örökre kijárási tilalom annak, aki betölti a 65-öt, vagy mi? :D

2020. márc. 18. 15:54
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Akik nincsenek karanténban, azok megfertőzik egymást, elvileg utána senki sem kapja el utána többet.
2020. márc. 18. 15:56
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Akik egyedül és magányosan élnek, nyugdíjukat bankkártyára kapják, kénytelenek kimozdulni élelmiszerért, gyógyszerért, csekkeket befizetni.

Helyükben, te kire bíznád a bankkártyádat, hogy mindezt elintézze?

2020. márc. 18. 16:09
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Én fiatal vagyok, de van egy komolyabb immunrendszer betegségem és asztmás is vagyok. Ugye akkor menjek és kössem fel magam, hogy Sanyika nyugodtan sétálgathasson? Attól még, hogy én nem megyek ki a lakásból, a férjem akivel együtt élek elmegy néha boltba, ha elkapja és hazahozza Sanyikától, akkor mi lesz? Nem csak én vagyok ebben a helyzetben..
2020. márc. 18. 16:16
 19/28 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ez a probléma, akkor is fennállna, ha mindenki karanténban volna, és nem csak az idősek.

Ráadásul ezekre a helyekre attól még ugyanúgy járna mindenki, mert nem csak a nyugdíjasok járnak számlát befizetni meg boltba kajáért.

De egyébként ezeknek az idős embereknek lehetne egy külön intézmény, ahol segítik őket, amíg ez van.

Bár az a helyzet, hogy én ehhez rohadtul nem értek, és nem tudom mennyire lenne kivitelezhető, ezt a kormánynak kéne megoldani, és remélem, hogy nem kijárási tilalommal fogják.

2020. márc. 18. 16:28
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

"Akik nincsenek karanténban, azok megfertőzik egymást, elvileg utána senki sem kapja el utána többet."

Ezt honnan veszed? Tegnap még az orvosok álláspontja az volt, hogy nem kizárható az újraferőződés.

2020. márc. 18. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!