Ez a rendőrök dolga?
Inkább csak véleményekre lennék kíváncsi. Tegnap este délutános műszak után jöttem haza a városban 11 óra körül, amikor vagy 10 rendőr körbevett, és vagy negyed órán át faggattak, hogy honnan jövök, hol lakok, stb mindent kérdezgettek az égvilágon. Majd mikor nagy nehezen tovább engedtek elkezdtek fütyülgetni meg beszólogatni minden félét.
Engem eléggé felbosszantott a dolog, csak véleményekre vagyok kíváncsi.
18/L
Nem értem mi ilyen hihetetlen benne.
2 rendőr autó állt meg mellettem, és mind a 2-ből kiszálltak.
Nem tudom mi értelme lenne ilyet kamuzni, úgyhogy le is zártam a vitát.
mert unatkozol és élvezed hogy sokan írnak
Megállnak egy biciklis mellett 2 rendőrautóval és körbeveszik és füttyentenek is.
Azért jobb is lehetne a sztorid. Gyenge 3-ast adnék rá.
Köszönöm szépen a minősítést :)
Hidd el, igenis van jobb dolgom, mint ilyeneket hazudozni, ilyen például: munka, iskola.
Nem tudom, te miért bízol ennyire a rendőrökben, biztos meg van rá az okod. Eddig én is bíztam, ezek után már annyira nem fogok, mert hidd el, nem volt valami kellemes élmény. Elég ha én tudom magamról, hogy igazam van, és elkönyvelem ezt is egy tapasztalatnak.
és hogyhogy az előző kérdés is egy biciklis-rendőrös??
Kamu. Tudjuk. Szép volt.
Most én hogy jövök ahhoz a kérdéshez?? Nem én tettem fel.
Amúgy se mondtam, hogy biciklivel voltam.
Ez volt az utolsó kommentem hozzád, nem állok le vitatkozni.
"Sajnos, a rendőrségünk jellemében mai napig kádárista maradt. Kicsoda maga, igazolványt, mutassa az izzókészletét, nézzen rám, miközben magához beszélek."
Izzókészletet nem kérhet te senkiházi nyálgép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!