Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Menyjek el rendőrségre? SOS!

Menyjek el rendőrségre? SOS!

Figyelt kérdés

Ráírtam egy prostituált nőre interneten, hogy szeretnék szexet. De én csak hülyét csináltam belőle. Mondtam neki, hogy küldjön meztelen képet. Küldött, és most pénzt kér ezért. Hogy megnézi, hogy milyen aplikáción írok neki, és megtudja a IP címet, és eljön haza hozzám.

Mindjárt rohantam az apum haverjához, át ugrottam a kaput, mert be volt csukva a kapuja ami végett nem is tetszett neki ami érhető is, ő rendőr, és hogy nem lesz ebből semmi, nem tudja meg, hogy hol lakom. Hogy jöjjek el 5kor, de én dolgozom, vagy menyjek el rendőrségre. Pénzt kér tőlem a nő.

Megtudhatja hogy hol lakom? Cikinek tartottam az egészet, hogy átugortam a kaput. Pánikrohamot kaptam.

Nagyon félek. Mit tegyek???

2020. febr. 11. 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg ennyire buta vagy?
2020. febr. 11. 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Ő csinált hülyét belőled.
2020. febr. 11. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy, 15????
2020. febr. 11. 09:04
 4/19 A kérdező kommentje:
De félek, hogy tényleg megtalál. De én nem akartam tőle semmit, hisz van kapcsolatom. Csak a hormónok bennem ugrálnak. De soha nem csalnám meg a barátnőmet.
2020. febr. 11. 09:05
 5/19 A kérdező kommentje:
22
2020. febr. 11. 09:05
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned. Sosem jön el hozzád. A stricijét küldi
2020. febr. 11. 09:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugye még 14 éves se múltál el...??

Honnan a fenéből tudná meg az IP-címedet...?

Innentől kezdve felejtős a sztori...

2020. febr. 11. 09:37
 8/19 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Én csak hülyét csináltam belőle"

Magadból. Meg belőlünk szeretnél.

2020. febr. 11. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
24%

Csináltam mysql alapú csetet meg phpbb fórumot, ha valaki feljött láttam az ip címét.

Ha beraktam volna pár scriptet még többet is megtudok.

De egy ip címmel semmit se érsz. Vagyis aki ilyennel fenyegetőzik az semmit se ér vele...

2020. febr. 11. 09:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja meg hol laksz, ha nem vagy olyan hülye hogy megírod. Amúgy meg a jóég megáldjon: a fél internet meztelen csajokból áll! Még az is lehet, hogy nem is ő van a képen!
2020. febr. 11. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!