Menyjek el rendőrségre? SOS!
Ráírtam egy prostituált nőre interneten, hogy szeretnék szexet. De én csak hülyét csináltam belőle. Mondtam neki, hogy küldjön meztelen képet. Küldött, és most pénzt kér ezért. Hogy megnézi, hogy milyen aplikáción írok neki, és megtudja a IP címet, és eljön haza hozzám.
Mindjárt rohantam az apum haverjához, át ugrottam a kaput, mert be volt csukva a kapuja ami végett nem is tetszett neki ami érhető is, ő rendőr, és hogy nem lesz ebből semmi, nem tudja meg, hogy hol lakom. Hogy jöjjek el 5kor, de én dolgozom, vagy menyjek el rendőrségre. Pénzt kér tőlem a nő.
Megtudhatja hogy hol lakom? Cikinek tartottam az egészet, hogy átugortam a kaput. Pánikrohamot kaptam.
Nagyon félek. Mit tegyek???
Ugye még 14 éves se múltál el...??
Honnan a fenéből tudná meg az IP-címedet...?
Innentől kezdve felejtős a sztori...
"Én csak hülyét csináltam belőle"
Magadból. Meg belőlünk szeretnél.
Csináltam mysql alapú csetet meg phpbb fórumot, ha valaki feljött láttam az ip címét.
Ha beraktam volna pár scriptet még többet is megtudok.
De egy ip címmel semmit se érsz. Vagyis aki ilyennel fenyegetőzik az semmit se ér vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!