Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit kaphatok ezért, elvileg...

Mit kaphatok ezért, elvileg feljelentettek?

Figyelt kérdés

Bűncselekményt követtem el.

Egy meleg társkereső oldalon más személy (egy brit fiúét) képeit használtam fel, Instagram-ról szedtem le.

A kép nem volt nyilvánosan kirakva, viszont ráírtam pár emberre, akik kép nélkül voltak, és elküldtem nekik a képet, hogy ők is küldjenek.

És pont egy olyan embert fogtam ki, aki most felszeretne jelenteni, és elvileg már a 16. embert jelenti fel az oldalon.

Megmutatott egy korábbi feljelentést, teljesen valós, le is van pecsételve a rendőrség által. A Btk. 219. §-re hivatkozik.

Elvileg holnap beadja az én profil azonosítómmal a feljelentést. Én már a profilomat letöröltem, és megbántam a tettem, de tudom hogy ez nem segít.

Milyen büntetésre számíthatok? Hány nap mire végigmegy ez a rendszeren, hány napom van még?

Megmondom őszintén, én még fiatal vagyok, a szüleimmel élek, ha ez kiderül, inkább öngyilkos leszek...

Vagy lehet, hogy kamu az egész? Bár nem hiszem... Már elvileg felvette a kapcsolatot azzal a brit fiatalemberrel is. És azt mondta, ha megmutatom magam webkamerán keresztül, és elmondom, hogy megbántam, akkor nem jelent fel. Ebbe nem mentem bele.

Köszönöm!

2020. jan. 16. 19:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Illetve mond meg neki, hogy te teszel feljelentést, zsarolásáét és hivatalos irat hamisításáért. Amely már börtönbüntetéssel jár.
2020. jan. 21. 03:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugi. Szinte biztos hogy n lesz ebből semmi
2020. jan. 30. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!