Rendészeti szki-t végzettekből lehetnek nyomozók?
Néhol azt hallom, hogy igen, néhol meg azt, hogy nem!Akkor most mi is az igazság?XD
Mik a feltételei annak, hogy valaki átlerüljön a bűnügyi osztályra? egy kezdő nyomozónak kb mennyi a fizetése?(nem rtf-et végzett)
Agyesek azt mondták, hogy az osztályvezetőkne szinte "csontig be kell nyalni"(szó szerint idéztem), míg mások ezt állítják: Ha 1-2-3 évig az ember közrendis rendőr, és ott jól teljesít, akkor átengedik a bűnügyi osztályra.
Írnátok tapasztalatokat, válaszokat, stb...?Lehetőleg olyan ember válaszljon, aki biztos a válaszában, vagy majdnem biztos, ne találgassatok:D köszi!
13:12 vagyok
Rtf nélkül is megy a dolog.
Szia. Rendőr ismerősömet kérdeztem meg. Azt mondja, hogy tiszthelyettes is lehet nyomozó. El kell végezni egy kb fél éves szaktanfolyamot, de anélkül is megbízhatnak, viszont kinevezni csak a szaktanfolyam elvégzése után lehet valakit.
Szóval megbízott lehetsz szaktanfolyam nélkül is, aztán ha elvégzed a tanfolyamot ki is neveznek.
Még egy pár kérdés: mi szülséges ahhoz az átképzéshez?
Hol van ilyen átképzés, és mennyi ennek az anyagi vonzata?
Mi ennek az átképzésnek a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!