Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha van valaki aki közületek...

Szeretnemtudni00 kérdése:

Ha van valaki aki közületek Nemetorszagban el, az kerem segitsem ha tud?

Figyelt kérdés

Tehat...rezsegen betörtem egy ablakot a buszban...kihivtak a rendorseget es bevittek,kikerdezgettek,ahol mindent letagadtam.A rendoroket abban a pillanatban megkerdeztem hogy korulbelul mekkora osszegu buntetesre szamithatok,azt momdtak hogy nem tudjak hogy egyaltalan kapni fogok e buntetest,na most kaptam egy e-mailt hogy kuldjem el az adataimat hogy kikuldhessek a buntetest.Valaki tudja hogy korulbelul mekkora osszegu buntetest kaphatok?

(nincs biztositasom)

2019. nov. 29. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mond azt hogy menekült vagy, azoknak a németek mindent elnéznek!
2019. nov. 29. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
NEM nézek el mindent a menekülteknek sem a németek. De a Te büntetésed több mindentől függ, nem lehet megmondani mennyi lesz.
2019. nov. 29. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Reszvetem... ha az ablakot is kifizettetik veled also hangon szamolnek egy 1000-1500 eurora.
2019. nov. 30. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Részvéted? Ugyan miért?

Egy fax részegen garázdálkodik a buszon és te sajnálod?

Ott rohadjon meg.

Még szerencse, hogy előrelátóan nincs felelősségbiztosítása sem.

De sebaj. Aki részegen legény, az legyen józanul is kemény csávó, viselje a következményeket.

Remélem, a pénzbüntetés MELLÉ még szociális munkára is kivezénylik.

2019. nov. 30. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:

"most kaptam egy e-mailt hogy kuldjem el az adataimat hogy kikuldhessek a buntetest.Valaki tudja hogy korulbelul mekkora osszegu buntetest kaphatok?"

Ez nekem bűzlik, mégis miféle rendőrségi szerv az amely nem kéri el helyben az adataidat?

2019. nov. 30. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
A rendorseg elkerte az adataimat,viszon én a busz firmatol kaptam levelet
2019. dec. 1. 12:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Részvéted? Ugyan miért?

Egy fax részegen garázdálkodik a buszon és te sajnálod?

Ott rohadjon meg.

Még szerencse, hogy előrelátóan nincs felelősségbiztosítása sem.

De sebaj. Aki részegen legény, az legyen józanul is kemény csávó, viselje a következményeket.

Remélem, a pénzbüntetés MELLÉ még szociális munkára is kivezénylik.

Ha a kérdésemre nem tudsz normalis valaszt adni akkor eltakarodhatsz a jo budos francba, mit kepzelsz te magadrol. Idiota.

2019. dec. 5. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Például azt képzelem, hogy nem vagyok akkora fogyatékos paraszt, hogy részegen szétverjek egy buszt.

Továbbá azt is képzelem, hogy aki viszont van, az a legkisebb sajnálatos sem érdemli.

2019. dec. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!