Ha van valaki aki közületek Nemetorszagban el, az kerem segitsem ha tud?
Tehat...rezsegen betörtem egy ablakot a buszban...kihivtak a rendorseget es bevittek,kikerdezgettek,ahol mindent letagadtam.A rendoroket abban a pillanatban megkerdeztem hogy korulbelul mekkora osszegu buntetesre szamithatok,azt momdtak hogy nem tudjak hogy egyaltalan kapni fogok e buntetest,na most kaptam egy e-mailt hogy kuldjem el az adataimat hogy kikuldhessek a buntetest.Valaki tudja hogy korulbelul mekkora osszegu buntetest kaphatok?
(nincs biztositasom)
Részvéted? Ugyan miért?
Egy fax részegen garázdálkodik a buszon és te sajnálod?
Ott rohadjon meg.
Még szerencse, hogy előrelátóan nincs felelősségbiztosítása sem.
De sebaj. Aki részegen legény, az legyen józanul is kemény csávó, viselje a következményeket.
Remélem, a pénzbüntetés MELLÉ még szociális munkára is kivezénylik.
"most kaptam egy e-mailt hogy kuldjem el az adataimat hogy kikuldhessek a buntetest.Valaki tudja hogy korulbelul mekkora osszegu buntetest kaphatok?"
Ez nekem bűzlik, mégis miféle rendőrségi szerv az amely nem kéri el helyben az adataidat?
Részvéted? Ugyan miért?
Egy fax részegen garázdálkodik a buszon és te sajnálod?
Ott rohadjon meg.
Még szerencse, hogy előrelátóan nincs felelősségbiztosítása sem.
De sebaj. Aki részegen legény, az legyen józanul is kemény csávó, viselje a következményeket.
Remélem, a pénzbüntetés MELLÉ még szociális munkára is kivezénylik.
Ha a kérdésemre nem tudsz normalis valaszt adni akkor eltakarodhatsz a jo budos francba, mit kepzelsz te magadrol. Idiota.
Például azt képzelem, hogy nem vagyok akkora fogyatékos paraszt, hogy részegen szétverjek egy buszt.
Továbbá azt is képzelem, hogy aki viszont van, az a legkisebb sajnálatos sem érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!