Még évek óta is azzal kampányolnak ellenem, hogy 18 évesne felvett valaki engem részegen egy videóval?
Igen. Még évek óta is azzal kampányolnak ellened, hogy 18 évesne felvett valaki téged részegen egy videóval. A leírás alapján.
De mi a kérdés?
Arra számíts, hogy gyanusítottat akarnak belőled faragni, ha feljelentést teszel.
Behívnak, amikor megérkezel bizonytalan ideig megváratnak, majd lejön érted a nyomozó és szólít, de ez csak a taktika része.
Irj privátot, ott elmondom a többit.
Ami privátot kaptam, két különböző felhasználó irt ugyanazt, nem tiszta ez...
Inkább mégis itt írom.
Tehát, azt javaslom, hogy ne jelents fel te senkit, mert ha nem tudod bizonyítani és megnavezed az illetőt akkor az hamis vád (btk.268), aztán még a hatóság félrevezetése is megállhat és téged húzgálnak meg, hogy behívnak tanúként és gyanusítottként jössz el és kapsz egy jó kis pénzbüntetést v felfüggesztettet. Ezek a rendòrök meg örülnek, ha valakit meggyanusítanak.
Árokpart!
Dehát te sem csíped a rendőröket. Nem?
Az ezelőtti válaszadidból kiderűlt, hogy a válaszolónak a pártján álltál nem a rendőrökén, ezt észrevettem már pár válaszodban.
Igen, sajnos ilyen a rendőrség... És velejéig korrupt. Bár azt több ezren tanűsítják, hogy utáltak, meg zaklattak és a video is megvan fél város telefonján, amin semmi durva nincs... De nem jelentettem fel érte őket, utána ahhoz folyamodtak, hogy banketton drogot tettek az italomba...
A rendőrségre akkor se számíthatsz, ha valaki félholtra ver, a zaklatással meg a pofádba röhögnek. Simná elhiszem, hogy gyanűsítottat csináltal az áldozatból. Minden kétséget kizáróan elhiszem. Engem követtek is egyszer, mert egy boltos bejelentett, hogy "gyanús vagyok".
A rendőrökre nem számíthatsz, még a havernak adatot is kiadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!