Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megszüntették az eljárást...

Megszüntették az eljárást "nem bűncselekmény" címszóval, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nem kevés pénzel lettem neten lehúzva, megtettem a feljelentést hónapokkal ezelőtt és ma kaptam egy rendőrségi levelet hogy "nem bűncselekmény, az eljárást megszüntették"

Az még hozzá tartozik hogy nem csak én jelentettem fel az illetőt és eddig több mint 100.000ft az amivel megkàrosította az embereket.

2019. okt. 9. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg elmondod a történetet kicsit széletekbe menően hogy mi is többet lássunk a szituációból és úgy tudjunk tanácsot adni?
2019. okt. 9. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Nincs teendő.
2019. okt. 9. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De mi volt? Én így nem tudom, kitalálni, hogy miért nem bűncselekmény.
2019. okt. 9. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban, általánosságban: ügyvédet felkeresni, tanácsot kérni. Ha van értelme az ügynek, akkor a többi károsulttal közösen feljelenteni, nem egyenként.
2019. okt. 9. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csalásban indult a lehúzás szóhasználat miatt, aztán a végén kiderült a kérdező csak nem olvasta el az apróbetűs részt🙄
2019. okt. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!