Ha bankban hamis pénzel fizetek akkor lefognak?
Bent tarthatnak, akár az ajtó távirányítású reteszelésével is, ha nem működsz együtt.
Számolj azzal, hogy alaposan átkutatnak, van-e nálad még hamis pénz, illetve (szerintem) el kell nekik mondanod, honnan volt a pénz....
Szoktam olvasni a police.hu hivatalos oldalt a felhívások menüt is.
Ott szoktak olyat kiirni, hogy keressük a kamerafelvételen lévő személyt.
A multkor pont pénzhamisítás bűntette miatt tettek ki egy kamerafelvételt, amin egy férfi látható, akit pénzhamisítás miatt kerestek. Mert a férfi hamis 10 ezressel fizetett.
Namost, honnan a francból veszi a rendőrség hogy az a személy az elkövető aki hamis pénzzel fizetett, szóval, hogy ő hamisította a pénzt. Lehet szerencsétlen nem is tudta, hogy hamis volt a 10-es. Lehet valahol 20 ezsessel fizetett és a visszajáróban hamis 10 ezres is volt.
Egy példa : Ha én a piacha kimegyek egy 5 ezres nadrágot venni és 20 ezressel fizetek, az eladó visszaad 15 ezret, egy 10 és egy 5 ezrest. Teszem azt a 10 ezres hamis de én nem veszem észre, mert tök ugyan úgy néz ki mint az eredeti, azután azzal a 10 ezressel postán befizetem az internetet ami 5200 ft. Ott észreveszik, hogy hamis és akkor én leszek az elkövető???!!!
Nem értem a nyomozóhatóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!