Ittasan vezettem, lehetek még rendőr?
Szia!
Mikor jelentkezel a rendőr iskolába, akkor egy rendőr kimegy hozzátok környezettanulmányra, ahol elbeszélget veled és a szomszédokkal. Aztán ír rólad egy jellemzést, hogy milyen körülmények között élsz, rendezett vagy nem, a szomszédok is mondanak rólad valamit, hogy rendes gyereknek tűnik, baj még nem volt vele, vagy az ellenkezője.
Aztán lekérik a büntető priuszodat és a szabálysértésit is. Ez bekerül az iskolába, aztán döntenek, hogy megfelelsz-e, de azon kívül lesz még pszichológia, stb. Mindezek alapján döntenek.
Az, hogy volt egy ilyen dolog nem kizáró ok, viszont, ha mondjuk négy-ötszörös túljelentkezés van, akkor nyilván azokat választják, akik feddhetetlenek, ha nincs túljelentkezés, akkor te is belekerülhetsz, ha az összes többi feltételnek megfeleltél.
Szóval van esélyed, ha ezen kívül egy rendes, jó gyerek vagy.
Köszönöm szépen az utolsónak. Nagy hiba volt, tudom, de szükség törvényt bont...Tudom, nem mentség. A rendőr is megértette miről beszélek, de pont egy újjonc volt vele, nem hagyhatott békén. Ezt is megértem. Nemvagyok büszke rá, de nem is szégyenlem. Egyébként "rendes" gyereke vagyok, ezért is mentem arrébb, minthogy leálljak balhézni. A baj az, hogy túljelentkezés van :(. de szerintem egy jó felvételiztető észreveszi a különbséget, remélem...
még 1x köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!