Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ittasan vezettem, lehetek még...

Ittasan vezettem, lehetek még rendőr?

Figyelt kérdés
Bevonták a jogsim, 6hónapra, szabálysértésnek minősült az alkohol szint miatt. az igazság az, hogy arrébb kellett menni mert jöttek barnabőrűek. tudom, hogy ez nem mentség. de én nem felelőtlenségből ültem a volán mögé. nemvolt más választásom. lényeg a lényeg, ugye ez szabálysértés. szóval erkölcsit kapok "tisztán". de a fedhetetlenségivel mivan? vagy az nem kell? köszönöm a segítségeket!
2010. júl. 13. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Kiss Ernő is ittasan vezetett.
2010. júl. 13. 02:14
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem! Viszont ha emellett még tolvaj és korrupt is lennél, politikusnak simán elmehetsz! :)
2010. júl. 13. 06:21
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Mikor jelentkezel a rendőr iskolába, akkor egy rendőr kimegy hozzátok környezettanulmányra, ahol elbeszélget veled és a szomszédokkal. Aztán ír rólad egy jellemzést, hogy milyen körülmények között élsz, rendezett vagy nem, a szomszédok is mondanak rólad valamit, hogy rendes gyereknek tűnik, baj még nem volt vele, vagy az ellenkezője.

Aztán lekérik a büntető priuszodat és a szabálysértésit is. Ez bekerül az iskolába, aztán döntenek, hogy megfelelsz-e, de azon kívül lesz még pszichológia, stb. Mindezek alapján döntenek.

Az, hogy volt egy ilyen dolog nem kizáró ok, viszont, ha mondjuk négy-ötszörös túljelentkezés van, akkor nyilván azokat választják, akik feddhetetlenek, ha nincs túljelentkezés, akkor te is belekerülhetsz, ha az összes többi feltételnek megfeleltél.

Szóval van esélyed, ha ezen kívül egy rendes, jó gyerek vagy.

2010. júl. 13. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsónak. Nagy hiba volt, tudom, de szükség törvényt bont...Tudom, nem mentség. A rendőr is megértette miről beszélek, de pont egy újjonc volt vele, nem hagyhatott békén. Ezt is megértem. Nemvagyok büszke rá, de nem is szégyenlem. Egyébként "rendes" gyereke vagyok, ezért is mentem arrébb, minthogy leálljak balhézni. A baj az, hogy túljelentkezés van :(. de szerintem egy jó felvételiztető észreveszi a különbséget, remélem...

még 1x köszönöm!

2010. júl. 13. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
simán
2010. júl. 14. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár nagyon szakszerű választ kaptál kénytelen vagyok azt mondani, hogy nincs olyan, hogy szűkség törvényt bont.A rendőr aki megállított nem azért tett szabálysértési feljelentést mert "villogni" akart a fiatal kolléga előtt, hanem azért mert betartotta eskűje szövegét.Melyben szerepel, hogy a törvényeket betartom és betartatattom.Ha mindenki így tenne akkor nem lenne bünözés,szabálysértés és képzeld nyugalom lenne nemcsak nálunk, de mindenütt a világon.Gondolkozzál el ezen és ne legyél büszke magadra.Ez jó szándékú tanács részedre, fogad olyan szeretettel mint ahogy én írtam Neked.S akkor majd lehet, hogy egyszer mi leszünk büszkékRád.
2010. júl. 14. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak! küldtem privátot neked! Fentebb is írtam, hogy NEM VAGYOK BÜSZKE RÁ, DE NEM SZÉGYENLEM!!! választanom kellett, hogy az összekuporgatott pénzemből vett autot ne verje szét egy 15fős csoport meg engemet és a 3 barátomat vagy arrébbmegyek 2 utcát. ÉS EZT NEM SZÉGYENLEM, HOGY EZÉRT BEÜLTEM! DE TISZTÁBAN VAGYOK VELE, HOGY TÖRVÉNYSÉRTŐ! ÉS NEM AKAROK KIBÚJNI A FELELŐSÉG ALÓL, AHOGY AKKOR IS ELISMERTEM ÉS NEM KÖTEKEDTEM A RENDŐRREL! ÉS A RENDŐR AZT MONDTA, HOGY Ő IS EZT TETTE VOLNA, DE A TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY. ÉS ÉN EZÉRT TISZTELEM ŐT! HIBÁZTAM, DE ÚGY GONDOLOM, HOGY NEM AKKORÁT AMIÉRT MEGVETHETNÉNEK AZ EMBEREK. és, hogy mások miatt ne teljesülhessen az álmom. mert nem poénból vezettem. pedig kiskorom óta rendőr akarok lenni. :(
2010. júl. 14. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyelj! Kívánom, hogy sikerüljön elérned a célodat és legyél egy becsületes rendőr. Szükség van rájuk.
2010. júl. 15. 08:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! viszont kívánok nekedis hasonlókat! :)
2010. júl. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!