Ha be kell vonulnom a börtönbe, kérhetek magáncellát? Nem szeretnék senkivel sem ismerkedni.
Üzenetben nem válaszolok.
"Ha nem szállsz le a Noémiről, akkor fel foglak jelenteni, hidd el, csak egy szavamba kerül, ugyanis apám rendőr!
Nem is ismered a Noémit, akkor mi jogon ugatsz neki?"
Rendben. Várom a feljelentést. :).
Ki az a Noémi!
Mutassátok, már meg légyszíves, hogy mit írt. Miért övezi ekkora glória?
Szegény lány, akkor dobja ki a fiúját, mert ez neharagudj, de elég gáz, hogy más nevében szórakozik! Egyébként felvettem vele a kapcsolatot , írtam neki,kedves tothcsilla444 ! Első benyomásra egy nagyon kedves, aranyos , értelmes leányzó!
Üdvözlettel:Kinga
Képzeljék , a mamája most esett át egy szívműtéten, a Városmajori szívklinikán műtötték
Másik mamáját epe bajjal fogják műteni
Kereszt apukája rosszindulatú daganatos , száj rákja van. Szegény keri anyuja alig keres, Noémiék sokat segítenek nekik, mindenben, amiben csak tudnak.
Noémi 25 kg-t fogyott le, tartja a súlyát és keményen edz a tanulás és a munka mellett
2 évvel ezelőtt tűz volt a házukban
Anyja tüdő beteg, asztmás és fullad
És képzeljék , én végig igyekeztem mellette lenni a nehéz időkben , de sajnos nem tudtam rajta segíteni, mert kiborult eléggé, ezért volt pszichológusnál, de meg is értem , ennyi nehézség után.
Annyit tudok, hogy elkezdett zongorázni is.
Ezeket azért írtam le, hogy mellőzzék azokat a megjegyzéseket, hogy “menjen orvoshoz “ / “beteg”...... mert nem tudhatják, hogy ki min megy keresztül vagy ki mit élt meg az életben ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!