Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha be kell vonulnom a börtönbe...

Ha be kell vonulnom a börtönbe, kérhetek magáncellát? Nem szeretnék senkivel sem ismerkedni.

Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 01:05
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
70%

Üzenetben nem válaszolok.

"Ha nem szállsz le a Noémiről, akkor fel foglak jelenteni, hidd el, csak egy szavamba kerül, ugyanis apám rendőr!

Nem is ismered a Noémit, akkor mi jogon ugatsz neki?"

Rendben. Várom a feljelentést. :).

2019. szept. 2. 20:23
 42/50 anonim ***** válasza:
44%

Ki az a Noémi!

Mutassátok, már meg légyszíves, hogy mit írt. Miért övezi ekkora glória?

2019. szept. 2. 20:45
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem ő az aki beszólt annak aki azt írta, hogy "luk". Na meg a többieknek, hogy tanuljanak meg írni. :) Azóta zaklat a csillaribi üzenetben. :D.
2019. szept. 2. 20:48
 44/50 Csilla4444 ***** válasza:
61%
Nem ő írta,hanem a pasija trollkodott és írt ide, mint az kiderült.
2019. szept. 3. 09:12
 45/50 anonim ***** válasza:
61%

Szegény lány, akkor dobja ki a fiúját, mert ez neharagudj, de elég gáz, hogy más nevében szórakozik! Egyébként felvettem vele a kapcsolatot , írtam neki,kedves tothcsilla444 ! Első benyomásra egy nagyon kedves, aranyos , értelmes leányzó!

Üdvözlettel:Kinga

2019. szept. 3. 09:16
 46/50 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem amúgy ez a három ember egy és ugyanaz, különböző fiókról. Szánalmas egy probálkozás a részéről. De legalább jót beszélget magával. Bár én a helyedben elmennék orvoshoz, mert ez disszociatív személyiség zavarra vall. :)
2019. szept. 3. 09:40
 47/50 anonim ***** válasza:
83%
Beteg!
2019. szept. 3. 10:12
 48/50 Csilla4444 ***** válasza:
5%
Maguk nem normálisak esküszöm! Attól, hogy valahol volt nekem is meg a Noéminek is valahol ugyanannyi %, attól még nem ugyanaz a fiók. A Noémi egy külön ember. Én Esztergomi lakos vagyok, ő meg nem Esztergomi, hanem a környéken lakik....a Kinga meg halvány fingom sincs, hogy kicsoda........ de hát ha maguknak a rosszindulatúság okoz örömöt , ám legyen.....Noémit kiskorom óta ismerem, ovistársak voltunk aztán évfolyamtársak, de én elmentem másik suliba, mert a szüleim váltak, ezért költöztünk. Noéminek szerencséjére egyben van a családja , náluk nincs válás. Az,hogy néhányszor ugyanannyi volt a %, az Noémi erdélyi ismerőseinek köszönhető . De leginkább Noéminek 63 %-ja van, nekem általában még az 50%-ot sem éri el, Kingának vagy ki a tökömnek meg mindig 70 fölött van , ahogy itt elnézem. Attól, mert maguk rosszat hisznek , még nincs igazuk! És képzeljék, Noémi volt orvosnál, nem azért , mert beteg , hanem mert elég sok trauma történt a családjában és rokonságában és vele is történtek rossz dolgok nem a saját hibájából(1 évvel ezelőtt a fiújával autó balesetet szenvedtek, mert egy ittas vezető ember áttért a szemközti sávba.... Noémiék oldalra rántották a kormányt, hogy ne legyen ütközés...... valamint a lova, aki nagyon régóta velük élt, a napokban húnyt el)..... szóval olyannal, hogy menjen orvoshoz , nem éri meg viccelni, úgy , hogy nem is ismerik őt és halvány lövésük sincs, ki ő. De higgyenek , amit akarnak, én magasról letojom már, hogy ki mit hisz, mert én ismerem a Noit és magamat , és tudom, hogy két külön emberek vagyunk a Noival , két külön fiókkal.
2019. szept. 3. 23:46
 49/50 Csilla4444 ***** válasza:
49%

Képzeljék , a mamája most esett át egy szívműtéten, a Városmajori szívklinikán műtötték

Másik mamáját epe bajjal fogják műteni

Kereszt apukája rosszindulatú daganatos , száj rákja van. Szegény keri anyuja alig keres, Noémiék sokat segítenek nekik, mindenben, amiben csak tudnak.

Noémi 25 kg-t fogyott le, tartja a súlyát és keményen edz a tanulás és a munka mellett

2 évvel ezelőtt tűz volt a házukban

Anyja tüdő beteg, asztmás és fullad

És képzeljék , én végig igyekeztem mellette lenni a nehéz időkben , de sajnos nem tudtam rajta segíteni, mert kiborult eléggé, ezért volt pszichológusnál, de meg is értem , ennyi nehézség után.

Annyit tudok, hogy elkezdett zongorázni is.

Ezeket azért írtam le, hogy mellőzzék azokat a megjegyzéseket, hogy “menjen orvoshoz “ / “beteg”...... mert nem tudhatják, hogy ki min megy keresztül vagy ki mit élt meg az életben ...

2019. szept. 3. 23:54
 50/50 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon sajnálom , amiken keresztül ment a lány és a családja, rokonsága! A legfontosabb, amit tehetsz, hogy legyél mellette, ahogyan igényli , mást nem igazán tudsz tenni! De nem szabad ráakaszkodni sem nagyon, csak úgy, ahogyan ő igényli. Az édesanyjával és a keresztapjával kapcsolatban is lenne néhány jó tanácsom, kérlek, amennyiben tudsz, szólj a Noéminek! Köszönettel:Kinga
2019. szept. 4. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!