Ha be kell vonulnom a börtönbe, kérhetek magáncellát? Nem szeretnék senkivel sem ismerkedni.
Ez természetes drága Noi!💞💕
Egyébként a Noémi nem írt semmi rosszat, nem bántásból írta, amit írt, de igaza van abban, hogy a luk nem helyes és úgy kellene írni, hogy lyuk. A magyar tanár,aki tanította őt,erre tényleg nagyon kiakadna , de ebben semmi bántó szándék nem volt, hogy leírta, mert tisztában van azzal, hogy direkt is írhatja így az ember meg akkor is, ha tényleg nem tehet róla, hogy nem tud helyesen írni. Ha az illető beteg és azért nem tudja leírni helyesen, akkor nyilván nem tehet róla, és sajnálom, de amennyiben lusta és nem tanulta meg a szabályokat, ez esetben tehet róla, mert a lustaság az emberek saját hibája, de részletesen nem megyek bele, mivel nem ismerem az illetőt, de Noémit ismerem viszont és tudom, hogy semmi bántó szándék nem volt abban, amit írt.
Noémit semmi rossz indulat nem vezérelte, ő egy nagyon kedves ember, de aki őt elkezdte oltani, hogy azóta sem ír helyesen és menjen vissza az iskolába, azt a személyt a rosszindulat vezérelte, ugyanis NOÉMI HELYESEN ÍR ÉS NEM ISMERED A NOÉMIT!
Elnézést, de nagyon mérges tudok lenni, ha bántják és oltogatják a szeretteimet vagy bárkit , oktalanul.
Hova romlik ez a mai világ, de komolyan.
Mi bajod van a Noémivel? Ismered ?? Nem. Úgyhogy kussoljál, te féreg és ne ítélkezzél mások felett, mert semmivel sem vagy jobb ember , mint bárki más!
Tehetséges, okos, ügyes a Noémi, én nagyon büszke vagyok rá. Azt is tisztelem benne,hogy nem néz le másokat, nem ítélkezik mások felett, hanem ott segít , ahol csak tud.
Egy undorító ember vagy! Szállj már le légyszíves a NOÉMIRŐL!
Képzeld utolsó, mestert a Corvinuson fogja majd csinálni, ahogyan a testvére is!
Szóval miről is beszélsz te? Nem tehetséges? Ja,hogy úgy beszélsz, hogy nem is ismered és azt sem tudod,hogy ki ő
Ki a tököm az a Noémi?
Kicsit skizo a csaj, de gondolom ez nem zavarja a lovakat, mikor szervírozza nekik a szalmát a "vendéglátás" szakma keretén belül.
Akadj már le róla te is, rosszakaró féreg, azt sem tudod, hogy ki ő!
Semmit sem tudsz róla
Engem zavar nagyon, hogy oltogatják őt, ő leszarja ismeretlen emberek beszólását,de engem ZAVAR!
"Egyetemre ment. BGE-re"
Az egy dolog, hogy oda "ment" el is kell azt végezni.
De diplomával észt nem osztanak (mondom ezt 2 mérnöki szakkal után).
Szóval nem tudom min pörögsz ennyire, de ne felejts el átjelentkezni a másik fiókba. Amúgy hogy jön ez a sok minden az eredeti börtön kérdéshez? A BGE a Gyorskocsi utcában van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!