Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktor lenyúlja a többi...

Orbán Viktor lenyúlja a többi párt ötleteit?

Figyelt kérdés
Főleg a Jobbiktól. Meglátta mire van most igény és így eladhatóvá teszi magát?
2010. júl. 11. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
OV egy tahó, mindig is az volt, nem véletlen, cigányvér folyik az ereiben. Tipikus politikus bűnöző. Nem értem az emberek, hogy felejthethették el, hogy 1998-2002-ig már volt kormányon a rablóbandája és semmivel sem volt jobb nekünk, ugyanúgy csak ígérgetett és hazudozott össze vissza. Meg is bukott és 8 évig jött az MSZP, szóval nekem ne kezdjétek el sorolni, hogy de igí meg úgy jobb volt akkor. Mégis bedőlt a hazugság vára! Könyörgöm emberek, hogy lehettek ennyire hiszékenyek? nem azt mondom, hogy nem rá kell szavazni, vagy , hogy csak a másik XY párt a jó. De hogy lehet olyat elhinni, hogy ha ők megnyerik a választásokat egyből kolbászból lesz a kerítés. Szánalmas, ezért nem fogunk sehoa haladni, fejlődni. Mondjatok el csendben egy imét Viktor Királyért.
2010. júl. 11. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

18:57

Teljesen igazad van, csak tudod az a baj, hogy a drága kormányunknak ha valamivel foglalkozni kell, akkor leáll a tudása. És teljesen igazad van, ott a munkanélküliség és a devizahitelesek problémája. Az majd ősszel ráér(addig hadd nőjön még mindenkinek az adóssága) de a többi pl. a nemzeti együttmáködés nyilakozata hatalmasan szánalmasan fontos döntés volt.

Már itt látszik, ov hozzáértése. És hozzáteszema devizahitelesek kósa köcsög óta szívnak idén.

2010. júl. 11. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyesek nagyon tudnak gyűlölni és az országunkat is.Ez nagyon szomorú.Kifosztott országban csak ócsárolják a mi-

nisztert.Ilyen emberekben nincs békesség,nézzenek magukba,

változni sohasem késő.

2010. júl. 11. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem ócsárol senki senkit, legalábbis én még nem vonultam a parlament elé, sem Gyurcsányozni, sem Orbánozni.

Csak a tények szerint O.V sem jobb. Sőt, szerintem nagyobbakat hazudik, csak ahogy azt teszi, abban egy művész és sokan elhisznek neki fűt, fát.

Biztosan lehet szeretni O.V de én nem szeretem és nem értek vele és módszereivel egyet. De nem hinném, hogy azok az emberek, akik nem értenek vele egyet, azokat akkor már ország és haza ellenesnek, na meg ahogy egyesek mondják gyűlölködőnek kellene ki kiáltani.

2010. júl. 12. 10:31
 15/16 anonim ***** válasza:
lehet!
2010. júl. 13. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:

OV főleg jobbiktól nyúl.

bár nem lep meg, OV sosem arról volt híres h gerinces, egyenes ember lett volna...

ezért mondta anno Vona, hogy "az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla" pont a sok ötlet lenyúlásra utalt ezzel.

2010. júl. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!