Orbán Viktor lenyúlja a többi párt ötleteit?
Most őszintén, Orbán Viktornak mikor volt életében egy ép önálló gondolata?
Amúgy meg a "programban" ami ugye a választáskor sem volt nekik, csak ámítottak, szép meséket mondtak, és ennyi. 3 nap alatt "dobtak" össze valamit, amikor már rájöttek, hogy nem csak dumálni, viszályt szítani kell, hanem valamit le is kellene tenni az asztalra. Állami árak a villanynál és a gáznál? Kérem, kádár rendszer, egykulcsos adó? szdsz éveken át szajkózta, akkor fikázta mindenki. Nem új, külföldről könnyen el leshették, de ott legalább van egy határ. Pl. szlovákia.stb. Bankadó? Már eddig is volt, máshol is. Csak nem ilyen mértékű, majd meglátjuk ez hogyan is érinti. Ov kis ember a bankokkal szemben. Nyugdíjforma? Svéd modell alapján
Csak az a kérdés, mi lesz ha már nem tudja eladni magát.
Már egyre több fideszes ismerősöm ezerszer megbánta, hogy rá szavazott. Én szerencsére nem tettem, hozzáteszem egyik párt híve sem vagyok.
Bebetonozza magát a fidesz mindenhova, ov kiskirálynak hiszi magát. Pl. a nemzeti együttműködés nyilatkozata, szánalmas, hogy ilyen még a 21. században előfordulhat.
Én senkire nem szavaztam,de ha lehetett volna olyan kérdésre szavazni,hogy ki ne legyen semmiképp kormányon a Fideszt ikszeltem volna be.
A kérdésedre válaszolva: ha csak a Kádár-rendszerről,vagy a Jobbiktól koppintana,még elviselhető lenne. De a szövegei,és a leváltások,nyilatkozat stb. Rákositól tanultak. Mintha átaludtam volna az elmúlt 60 évet. Akkor volt ilyen kormányunk.
Amióta a jobbik bekerült a parlamentbe, mennyivel csendesebben. De, O. V beszédei is mindig valami régi beszéden, íráson, alapul, modern verzióban.
De, egyébként még sokan meg vannak győződve arról, hogy ez a kormány elhozza a jólétet.
Sebaj, mert úgy látszik, ha a Fidesz kormányzása alatt emelkednek az árak, dőlnek be a hitelek, fizetjük az IMF hitel, rendelkezésre állási díját, amit már ők kértek le, akkor azt jobban elviselik az emberek.
Különben is, minden rosszat ami most van arról az MSZP tehet és nem ők, legalábbis erre fognak mindet.
Hát hajrá, lássuk tudnak-e munkát adni a munkanélkülieknek, tudnak-e érdemben segíteni a bedőlt hiteleseknek, megoldják a roma kérdést végre. Na és a benzin sem a jövedéki adó miatt drága, majd ők arról is lemondanak, sőt, még lesz itt olimpia, foci Vb, mert az fontos.
A parlament és a közigazgatás létszámát is csökkentik, ahogy a fizetésük felét is, mert politizálni hobbiból is lehetne, és akkor nem mi hétköznapi állampolgárok tartanánk el ezt a sok dumagépet.
Le. Kampányolni a Jobbikéval kampányolt, azért szavaztak rá annyian. Megvalósítani már az MSZP-ét akarja:
Raboljuk ki a népet
Orbánnak soha nem volt még egy értelmes mondata, nem hogy ötlete...
Jó reggelt, örülök, hogy rájöttél!!
Amikor látta hogy a Jobbik népszerű lett, akkor ő is átemelt a Jobbik kampányából elemeket.Most meg a programjából is.
Leszavazott jobbikos javaslatokat nyújt be sajátjaiként a Fidesz :
"Orbán Viktor egy dologban következetes: mindig azt mondja, amitől a legtöbb hasznot reméli."
És akkor ott van a még kádár-rendszerből ismert módszer: elhíresztelünk pár elképzelést,ami a legkisebb ellenállást váltja ki,azt meghozzuk.
"Orbán Viktor lenyúlja a többi párt ötleteit?"
Hogyne, természetesen. Vona, Mesterházy, Schiffer zsenik egytől egyig, tele önálló gondolatokkal és jó ötletekkel. A szemétorbán meg lenyúlja az ötleteket, és ugyan neki sohasem volt egy gondolata se, meg egyébként is hülye, kretén, koszlott törpe, rákosi és hitler egyben stb. stb. stb., de mégis ő nyeri a választást. Persze, ez így szokott menni, így logikus.
Annyira nem láttok már az Orbánnal szembeni gyűlölettől, hogy így sohasem fogjátok megérteni, mi történik a politikában. De nem baj, az országnak pillanatnyilag semmi szüksége arra, hogy a szociknak/jobbikosoknak megjöjjön az esze.
17:38
fidesz fun megjelent4
üdvözlünk, olvass és hátha neked is egy kis fény jut, és látod a valóságot a sok hazug ov ígérettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!