Most, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció ismét meghatározó erővé vált, lehetséges, hogy 2022-ben ismét lesz tévévita Gyurcsány Ferenc és dr. Orbán Viktor Mihály urak között?
Nem, több okból sem lehetséges.
Egyrészt Gyurcsány Ferenc egy ripacs, Orbán Viktor meg sosem volt az (vagy ha igen, az nagyon rövid ideig tartott).
Másrészt nem nagyon van miről vitázniuk. Miről is? Arról, hogy az ország szétlopásának helyesebb módja-e, ha azt külföldieknek vagy magyar hűbéruraknak adjuk el? Mondjuk ha már ez a helyzet és nincs más választás, én az utóbbira szavazok, tőlük legalább könnyebb visszaszerezni, ha úgy fordul a kocka..
Harmadrészt nem egy súlycsoport (nem, nem testi adottságokat figyelembe véve). Orbán sokkal „harcedzettebb”, ha vitatkozni kell, fiatal Fideszesként is ezt láthattuk, és most is ez a helyzet - én nem kedvelem a stílusát, de ettől még határozottan keményebb ellenfélnek gondolom, mint Gyurcsányt.
Aduász: Orbán nem lövetett tüntetők közé. Tudom, demagóg, de tényleg nem.. okos...
Bónusz - tudom, nem illik kérdéssel felelni, de mégis. Milyen meghatározó erőként érezhető a DK jelenléte? Mikor történt ez, milyen térben és milyen időben?
#7, #12-nek:
Elsőként: Gyurcsány egy ripacs? Hm. Ha te mondod ...
Másodrészt:Gyurcsány csinált nagy baromságokat, elqrt dolgokat, de azt hogy személy szerint lopott volna, NEM MONDHATOD!
Ő az egyetlen magyar politikus aki kijelenheti hogy ő az egyetlen politikus a Magyar parlamentben, aki előszőr lett milliomos és csak UTÁNA politikus! Az összes többi xarházi csupasz seggel kezdte, mára pedig milliomosok!!!!!! (bocsi, O1G már milliárdos)
Harmadrészt: Orbán kitűnően tudott érvelni annak idején az akkori rezsim hibáit kiemelve és ostorozva! Tudod hogy mi a qrva nagy probléma napjainkban? Hogy mára Orbán teljesen azonossá vált azokkal, akiket akkoriban támadott!
EZÉRT KÉPTELEN BÁRMIFÉLE VITÁRA KIÁLLNI!
"Elsőként: Gyurcsány egy ripacs? Hm. Ha te mondod ..."
Igen, én azt mondom :-) Korábban is, de újabban különösen vállalhatatlanul tud viselkedni, ez nem éppen egy meghatározó politikai erő vezetőjére vall.
"Másodrészt:Gyurcsány csinált nagy baromságokat, elqrt dolgokat, de azt hogy személy szerint lopott volna, NEM MONDHATOD!"
De, mondhatom, jogerősen senki az ellenkezőjét meg nem cáfolta. Sajnos a tényt sem igazolta, ettől függetlenül az kettejük szempontjából teljesen mindegy, hogy az adófizetők (magyar és más európai országoké) pénzét a saját, vagy haverok, vagy a külföldi multik zsebébe játszotta. Ha Rózsa Sándor a szegényeknek lopott volna (mint ahogy az természetesen nem igaz), attól még bűnöző.
"Ő az egyetlen magyar politikus aki kijelenheti hogy ő az egyetlen politikus a Magyar parlamentben, aki előszőr lett milliomos és csak UTÁNA politikus! Az összes többi xarházi csupasz seggel kezdte, mára pedig milliomosok!!!!!!"
Ez nem így van, számos eleve jómódú képviselő ült, ül és ülni fog... az országgyűlésben. Annak persze nem nézel utána, hogyan is lett milliomos, ugye? Hát kb. úgy, ahogy jelenleg regnáló kollégája.
"(bocsi, O1G már milliárdos)"
Előtte sem volt azért szegény ember...
"Tudod hogy mi a qrva nagy probléma napjainkban? Hogy mára Orbán teljesen azonossá vált azokkal, akiket akkoriban támadott!"
Ez végül is igaz, legalább is jelenleg nem találok túl sok hasonlóságot a 90-es évek Orbánja és a mostani között. A politikai moslék mindenkit betemet, aki belép az ólba.
"EZÉRT KÉPTELEN BÁRMIFÉLE VITÁRA KIÁLLNI!"
Nem, nem képtelen, csak nincs szüksége rá. Az ellenzéki nyavalygás, ami ezt követeli az hidegen hagyja, bőven van támogatója enélkül is, akik ezt nem igénylik, mi a fenének tegyen kockára egy vitában bármit is?
Most az egész nyilván úgy hangzik, mintha meg akarnám védeni Orbánt. Nem, dehogy akarom. Nem tisztem, nem szorul rá, és nem is tudnám, de kezd elegem lenni az ún. ellenzéki toposzokból a Fidesszel szemben is, mint ahogy a Fideszes Sorosozásból, a migránsozásból, elmúltnyolcévből és az efféle teljesen parttalan, sehová sem vezető szrdobálásból. Ebből nem lesz párbeszéd, nem fogjuk a „másik tábort” megérteni, így együttműködni sem, ami csak nekünk tesz rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!