Ha most vasárnap lennének a választások ti kire szavaznátok és miért?
Lehetőségek:
1:Jobbik
2.LMP
3.Momentum
4.Fidesz-KDNP
5.MSZP
6.DK
7.Mi Hazánk
8.Kétfarkú Kutya Párt
"Van aki az érzelmei alapján dönt."
Nem hinném..
A Fidesz kőkemény agymosást végez választóikon, beléjük mosták a 4 éve tartó gyűlöletkampányt.
Így könnyű választást nyerni.
De hogy egy értelmes programjuk nincs azzal kapcsolatban, hogyan lehetne igazán élhetőbbé tenni az országot, az még véletlenül sem fordult meg a fejükben, csak az, hogy "Gyűlöld az EU-t, utáld a Soros-zsoldosokat, mondjunk nemet Brüsszelnek és az ENSZ-nek! "
Azt mondom, bármelyik jöhet, kivéve Fidesz, Jobbik, Mi hazánk és az MKKP.
23
Ülj le! Egyes! 😄
A fidesz az elődéhez képest élhetőbbé tette az országot! Ja???? Hogy nem Svájchoz képest? ... Sorry....
Ezt is megbeszélhetnénk, ha 2005-2006 tájékán a svájciak adósodtak volna el forint alapu hitelben!
(Megsúgom a végeredményt!!!! A svájciak nyertesei lettek volna ennek sz opciónak is!)
Mi a garancia arra, hogy a Mi Hazánk jobb lesz?
Talán még rosszabb lehet, mint most a Fidesz.
A kétfarkú viszont egy vicc...
Látom ha nem 0%-ot akar az a valaki akkor a moslékkoalíciós vezetőket kell írni! :'D
Amúgy nem tudom hol írtam azt, hogy jobbak lennének, az sem biztos, hogy hatalomra engedném őket, ha rajtam múlna, szóval ne adj a számba ilyeneket! De elnézve azt a szellemi szintet amit az mszp-tek, demenciás kígyózós pártotok is demonstrál folyamatosan az semmivel sem jobb a fidesznél. Vagy a köpönyegforgató jobbik? Eddig (szélső)jobbosok voltak, manapság meg balról előzik az új "szövetségeseket"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!