Antal456 kérdése:
Ha most vasárnap lennének a választások ti kire szavaznátok és miért?
Figyelt kérdés
Lehetőségek:
1:Jobbik
2.LMP
3.Momentum
4.Fidesz-KDNP
5.MSZP
6.DK
7.Mi Hazánk
8.Kétfarkú Kutya Párt
2019. ápr. 30. 21:55
11/27 anonim válasza:
Egy jó adag gyrosra és valami jó filmre a TV-ben.
12/27 anonim válasza:
Természetesen a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra, mert az ingyen sör és örök élet, bár külön-külön is nagyszerű dolgok, együtt különösen élvezetessé teszik egymást. Mint egy pár. Én az okos megoldásokra, a szeretetre, a hazára és a szolidaritásra szavazok, és ez a szavazólapon Magyar Kétfarkú Kutya Párt néven szerepel!
14/27 anonim válasza:
Nekem tetszenek ezek az ukrán meg indonéz bevándorlók, a cigányok azóta félnek kimenni itt az utcára, igaz mi is félünk de éljen a fűrer éljen a párt!!!
CSAKAFIDESZ ennyi vendégmunkás még sose nyomta le a bérünket.
Meg is mondták az itteni multik az ukránnak csak tolmács kell. Nekünk meg szünet, fizetést is akarunk kapni meg ilyen irreális elvárásaink vannak......
15/27 anonim válasza:
""Egy jó adag gyrosra és valami jó filmre a TV-ben."
Mért nem takarodsz ki Görögországba?"
Igazad van még csak fél-egy millióan emigráltak a rezsim elől megélhetésbe menekülve....
+1-1 nem számít igaz?
16/27 anonim válasza:
Mivel a választás célja az, hogy a szavazók többsége döntse el, kit (kiket) bízzon meg azzal, hogy a következő választásig az országot kormányozza, ezért a fideszre. Mivel a kínálatból ő az egyetlen erő, mely szakmailag képes elvégezni. Ez a választói felelősség! Van aki az érzelmei alapján dönt.
17/27 anonim válasza:
Mi Hazánk, mert magyarként csak ők képviselnek engem, a többiek mind idegen érdekeket szolgálnak.
18/27 anonim válasza:
Na ez aztán nagy beszólás volt. :D Tipikus mikor jobbat nem tud keres egy elütést. :D
19/27 anonim válasza:
"Mért nem takarodsz ki Görögországba?"
Hol maradt az i betű a miért-ből?:D
20/27 anonim válasza:
Szerintem úgy maradt ki az i a miértből, mint ahogy mára "AZ IGAZSÁGBÓL ELVESZETT AZ I".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!