Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fidesz szavazók nem érzik...

A fidesz szavazók nem érzik hogy probléma van?

Figyelt kérdés

Az ellenzékiek 3 legfőbb fidesz elleni érve:

-korrupció

-lopás

-hatalom bevetonozása

A fideszesek erre mondják, hogy igenis demokrácia van, nincs korrupció / "elmúlt8év", nem is betonozzák meg magukat. Ehhez képest sorra jönnek a FIDESZES személyek ( polgármesterek, tisztségviselők ), akik azt mondják hogy baj van. Múltkor a FIDESZES polgármester mondta, hogy nem normális, hogy így pörög az építőipar, és egy több száz milliós-milliárdos beruházásra, csak 1-2 cég adja be a pályázatát. Most a fideszes, egybe gyúrt, "konzervatív" médiaholding vezetője mondta, hogy ez nem újságírás, amit ott csinálnak, és egyes ellenzéki médiákban sokkal színvonalasabban írnak. És arra is kitért, hogy nem normális dolog, hogy a kormány tettei kivétel nélkül jók, szentek, tévedhetetlenek, amit pedig az ellenzék tesz, kivétel nélkül rossz. Órákkal később lemondott.

Amikor a fideszt fideszesek kritizálják, nem gondolják a szavazóik, hogy gond van, és nem kéne egyben benyelni amit mondanak?

2019. febr. 5. 09:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%

Csak közlöm a Fidesz hívő írásához:

Az egészségről pampogsz. És a tejtermékeket hozod példaként. Azzal ugye tisztában vagy, hogy a tejtermékeket nem egészségesek a laktóz miatt? Minden termeknek laktózmentesnek kéne lennie akkoe mondhatnánk azt, hogy egészséges. De ugyebar a laktóz mentes termékek sokkal drágábbak. Erdekes módon a kenyér ára miota OV van a duplájára növekedett. És pont a CBA az a hely ahol a minőség elég rossz. Olyan rossz húsokat lehet vásárolni, hogy az hihetetlen.

2019. febr. 5. 13:24
 22/32 anonim ***** válasza:
50%

20: Képzeld nagyon sokan nem vettek fel deviza hitelt, mert áttudták gondolni az egészet és választottak a biztosat, a bizonytalanért. :) Az én ismerősi körömben képzeld csak 3 család vette fel a devizát, holott, akkor mindenki építkezett, mint a bolond, de különös, a többiek nem vették fel. :)

Anyámékhoz se tartottak fegyvert, hogy márpedig csak a devizát veheted fel, helyette vettek fel más, fixebbet. Lehet közel se volt olyan kedvező, mint a deviza az elején, így nem lehetett szórni mindenfélére a pénzt, mégis kibírták fizetni.

Abba meg már bele se megyek, hogy sok esetben meg már rég nem a deviza hitellel van a gond, hanem az egymás után felvett hiteltörlesztő hitelekkel, amiket csesztek fizetni. Nekünk is az egyik devizás ismerősünk a végén már konkrétan ott tartott, hogy azt se tudta most melyik bank jön lefoglalni az autót.

2019. febr. 5. 13:25
 23/32 anonim ***** válasza:
14%
22# maradjunk annyiban hogy nekem bankos ismerősöm is megerősítette, hogy az emberek 90% a deviza hitelt vett fel 2005-227 környékén. És maradjunk annyiban, hogy az akkori MSZP s kormánynak és lett volna felelőssége abban hogy ne így legyen!
2019. febr. 5. 13:28
 24/32 anonim ***** válasza:
57%

...2005-2007 környékén...

akkoriban forint alapú kölcsönök alig léteztek, és amelyik létezett, annak sokkal de sokkal magasabb volt a kamata. Meg szerinted miért kellett d.hitelesek százezreit kimenteni a Fidesznek???

2019. febr. 5. 13:30
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Fidesz szavazó:

Beszélj kérlek az alábbi témákról:

- Egészségügy. (Európába a legrosszabb helyen állunk szinte)

- Oktatás (Rosszabb, mint régen volt. A hallgatóknak jogaik sincsenek már.)

- Fundamenta (Az egyetlen opció volt,hogy egy kezdő pár saját lakást tudjon venni. Most már egész életet alberletbe töltheti, ha nem örököl semmit.)

- Tömegközlekedés

- Úthálózat

2019. febr. 5. 13:33
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

23: Képzeld nekem meg mind a 3 bankos volt, aki vett fel devizát, a többieket hiába próbálták meggyőzni vettek fel más biztosabb hitelt. :) Hirtelen sokan vettek fel hitelt? Igen, mert mindenki meg volt őrülve az olcsón szerzett pénztől. Azt jelenti, hogy nem vettek fel más hiteleket az emberek? Egyáltalán nem. De veled fölösleges leállni vitatkozni, párszor bebizonyítottad már ezt Pozitív.

21: Ebbe már bele se mentem, mert úgyse értené meg. Pedig én nem is vagyok laktózérzékeny, de baromira vágom, hogy egyáltalán nem egészséges.

25: Ezekre nem fog válaszolni. Ha válaszol is azt fogja mondani ezek mind Gyurcsány ideje alatt történt.

2019. febr. 5. 14:20
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Nem fog rá valaszolni. Egy fideszes sem válaszol soha. Barmikor bárkit kérdezel semmit nem tudnak felhozni. De ő is ugyanabba a romos kórházba kerül. És ő neki is hónapokat kell majd várni a műtétre, mert nincs már orvos.

És ami a legjobban vigasztal, hogy a fideszesek sem halhatatlanok. Ők is meghalnak egyszer ahogy OV is. Es ami vigasztal, hogy életkor szempontból ők hamarabb, mint én. 20 év múlva kihalnak ezek utána végre jöhet a demokrácia. :)

2019. febr. 5. 14:47
 28/32 anonim ***** válasza:
81%
Addig meg külföldön 5x annyi fizetésből élhetünk és a termékeket is olcsóbban vehetjük meg. :)
2019. febr. 5. 14:48
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
27# miér, szerinted nincs nálad fiatalabb fideszes? 😂
2019. febr. 5. 15:24
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

# 12/29 Itthon lehet kiváló minőségűnek el lehet adni azokat, de máshol, már keletebbre is eladhatatlan"

Nagyon jó minőségű ételek vannak a CBA-ba lehet fanyalognim de pl a hús nagyon fínom, amit kimérnek. A TESZKÓban pedig felvizezett moslék húsok vannak. De más árucikkben pl pékárukban is jobb a CBA és mellette hazai

"Tescoban még mindig ezerszer jobb a minőség, mind külföldi mind magyar termékek tekintetében."

Szerinted amit a tescoba lidbe aldiba eladnak, azt miért nem németben adják el? Mert annyira car?

A cba most is kiváló magyar termék. Kiváló magyar tej a legfinomabb és egészségesebb. Pl magyar búzát vesznek USA-ba hogy az ittenivel javítsák fel az ő gyenge minőségű búzájukat. Te pedig eszed az ő szemetüket :P

"De, pénz kérdése. Nincs elég pénzed nem is tudod megvenni az egészséges ételeket, marad a ,,műanyag"."

Az egészséges ételek nem drágábbak egyáltalán. A te választásod mit eszel.

"Hát pont, hogy nem olcsóbbak. Te már tényleg tuti nem Magyarországon élsz, ha olyanokat mondasz olcsóbban megkapod. Pont erről pofáznak a világon mindenhol, hogy sokan azért esznek egészségtelen ételeket, mert azokkal olcsóbbra kijönnek."

A zöldségkeverék pl aldiban 300Ft körül van CBA-ban 500Ft. Azt egyszerre nem tudod megenni. Mondjuk kétszeri étkezéssel 150-300 Ft + csirke hús. Az a műanyag amit eszel pizza,kóla,gyros menü mennyi is? :?XD

",,Megtudod engedni ma is, de nem teszed. Ez a te vélasztásod, akkor fizess is érte."

Előbb még azt mondtad nem pénz kérdése"

Nem pénz kérdése de te mégis a szemetet eszed, mert nincs önuralmad az egészséges ételekhez. Aztán majd a fél életed a korházakban töltöd és lehet mondani hogy a zorbán miatt van :XD

",,

Tanultál valaha az életben biológiát?"

Én veled ellentétben tanultam. Olvass itt a neten. Orvosi oldalak mondják, hogy a betegség kialakulásához nem elég a hajlam. Tőled függ egyedül, hogy kialakul-e. Ha egészséges életmódot élsz elkerülöd, ha műanyagot eszel olyat is szerzel ami nincs benne a génjeidben. Olvasd el magad ha nem hiszed

"Hát pedig elsődlegesen az. Nem vagy örökletes rá, akkor kisebb eséllyel kapod el."

Én ezt tudom. Nem is mondtam olyat hogy nem így van. De a hajlam az kevés hozzá hogy kialakuljon az élet. Tenni kell érte : napi tesmozgás pl most napi 1 óta tesi az iskolában + egészséges étel (só, cukor nélkül) elegendő arra hogy egész életedben elkerüljön az orvos.

Ezek tények !

"Csökkentheted valamennyivel a kockázatát, de így is van, amire genetikailag örökletes vagy, az ellen nem tudsz segíteni."

Ez demagógia. Hazudsz ! Tudsz tenni. Előbb írtam le.

"Sokan esznek pizzát kólával, mégse lesznek cukorbetegek. Erről beszélek pont, de ne zavarjon."

Én mondtam ellenkezőjét?

"De megpróbálhattad. Ma meg már esélytelen próbálkoznod."

Mindíg meg lehet próbálni. Ugyanaz az eredmény, nem lehet felelősségre vonni senkit. Ha eddig sem lehetett most mit akarsz?

Nem mindegy hogy meg tudod vagy nem tudod próbálni haugyanaz lész a vége ? :XD

Láttad a Monthy Python részt amiben szüléshez akar jogot egy római férfi? Tudod hogy jön ez ide?

"Leírom megint: ma sokkal nagyobb a korrupció, mint Gyurcsányék alatt, bármennyire nem tetszik neked. Nem lenne korrupció, akkor nem kellene perkálnod azért se, hogy meg tud kik adják oda például a TAOt a Puskás Akadémiának és egyéb ilyen esetek"

A pUskás akadémia nem korrupció. Tehetséges gyerekek fejlődésébe megy a pénz a taoval is. A strabag esetében pedig kifelé ömlött a pénz. miközben öngyilkosok lettek családok. Szerinted van különbség?

"Egyáltalán nem beszélnek őszintén a migrációról, mai napig nem beszél a közmédia arról, hogy Orbi valójában azért balhézott az EUval a migráncsok miatt, mert több pénzt akart kapni utánuk, mint mások."

Hülyeség. Jó ha nem kapunk kevesebb pénzt a migráció visszaszorítása miatt. propagandát olvasol. Úgy írnak mintha 2010 előtt nem lett volna korrupció, pedig ennek vagy 10x-ese volt csak nem írták meg és tudod miért? Mert nem volt más csak balos sajtó

"Oké, te tényleg nem Magyarországon élsz."

Az ellenzékből fröcsög a gyüllület az MTV-ből pl pont nem az elfogulatlan és hiteles

"Miért? Orbiék most mit csinálnak?"

Őszinték. Szerinted nem mennek menekültek az eu-ba? nem akarnak jönni?

# 19/29 Saját márkás kóla: 80 Ft/1,5l, dobozos fagyasztott pizza: 400 Ft, chips: 150Ft, szóval ha pizzán meg kólán akar élni valaki, akkor nagyon olcsón ki tud jönni."

amit írtál 80+400+150=630 Ft étkezés. Ha pl helyette szivárvány vagy mexikói zöldségkeveréket veszel akkor az 450-590 Ft. Egy étkezéssel a felét-harmadát eszed, akkor az 250-300 Ft körül van. Ha még nagyon akarsz enni hozzá zacsis rizs 120 Ft egy tasak vagy egy szelet csirke hús. 1 étkezés 400 Ft. Olcsóbb mint a gagyi műanyag és egészséges is !

"Egyébként Gyurcsányék alatt tized ekkora korrupció sem volt, mint most, a Strabag fasorban sem volt a régi Közgéphez képest."

Szépen hangzik csak hazugság

"Az aranytartalék eladása pedig stratégiai kérdés,"

Stratégiailag az összes aranytartalékból 0 hasznon keletkezett. Stratégialag nagyon megérte valakinek, csak nem nekünk és stratégialiag ma sincs számonkérve senki

2019. febr. 5. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!