Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha most lenne a szavazás,...

Ha most lenne a szavazás, legtöbb ember miért most is a FIDESZ-re szavazna?

Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 14:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Van más?
2019. jan. 15. 19:36
 12/23 tozser ***** válasza:
54%

Amit a "szavazásnál" láttam, mert választás nem igazán volt..

Sok ember még a lelkét is eladta egy zsák krumpliért vagy Akkoregy ől fáért..mivel még az is számitott neki..

A FIDESS könyen osztogatott mindent, hiszen amit adott az mind az ADÓFIZETŐK pénzéből volt, mivel a FIDESS-nek nincs önálló vagyoni alapja, amije van az maga az ÁLLAM pénze. Akkor lehetne igazán valós választásról beszélni ha minden pártnak tagsága lenne akik tagdijat fizetnek és abból kellene mindent fizetnie és teljessen független lenne minden media is..de ez csak állom.

2019. jan. 15. 21:33
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

"azzal mire megyünk, hogy "Vesszen Orbán!", meg "Orbán g, Áder nyeli!"

Köszi, ezeket még nem is hallottam :D

2019. jan. 16. 07:37
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

"A FIDESS könyen osztogatott mindent, hiszen amit adott az mind az ADÓFIZETŐK pénzéből volt, mivel a FIDESS-nek nincs önálló vagyoni alapja, amije van az maga az ÁLLAM pénze."

Ez minden más pártra is igaz volt eddig.

2019. jan. 16. 07:38
 15/23 anonim válasza:
39%
Teljesen máshogy áll a világ gazdaság most, mint 2010 előtt. Mo. a külföldtől függ, ha ott megy a szekér, akkor itt is. Ezért is jó minden. Ha lesz válság, majd akkor kiderül, hogy mennyire is jó a fidesz.
2019. jan. 17. 08:11
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Hitelt azért nem kellet még felvenni,sőt vissza is lett fizetve nem kevés nem akárkiknek.
2019. jan. 17. 22:50
 17/23 anonim válasza:
20%

Ti mi a faszról beszéltek?

Látszik a média nyoma.

Egyébként, azért mert a birka nép nem tud valamiről, az nem jelenti azt, hogy nem történt meg. pl.: 10 millió Euró hitelt vettünk fel Putyintól, és hát a Paks is neki köszönhető. Ha meg nem tudjuk majd visszafizetni, én nem akarom tudni mi lesz, hisz a Putyin nem a legális dolgokról/megoldásokról híres.

2019. jan. 17. 23:46
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
mások nevében nem tudok nyilatkozni, én sose szavaztam a fideszre és sose fogok
2019. jan. 19. 11:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy,hogy hitelrészleted fizetésére,kajára,felélésre veszel fel hitelt /annak előbb utóbb csőd a vége/ vagy például házad hőszigetelésére, napelemek telepítésére,korszerűsítésre.

Hitel és hitel között is van különbség.

2019. jan. 19. 14:09
 20/23 Zohonyai Balázs válasza:
77%
Mert az emberek többsége, a kisebbség vélekedése ellenére, okosabb annál, hogy a manipulatív médiát követve az orránál fogva vezessék. Magyarországon nincs ellenzék, csak elégedetlenkedők vannak, akik a problémájukat a kormányban látják, mert csak azokat hallják meg, akik maguk akarják megszerezni a hatalmat és ezért szítják az elégedetlenséget.
2019. jan. 20. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!