Ha most lenne a szavazás, legtöbb ember miért most is a FIDESZ-re szavazna?
Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 14:21
1/23 anonim válasza:
Nem szavazna senki a fideszre, legfeljebb a külföldiek.
2/23 anonim válasza:
Mer' különben gyünnek a migráncsok és mindenkit megerőszexelnek.
3/23 anonim válasza:
Sajnos a magyar nép javíthatatlan. Amit a munkahelyen is látok, az is megdöbbentő. Azt nézik hülyének, akinek nem tetszik ez a rendszer. Pedig kb minimálbéres melóhelyről beszélek, és igen, itt is bólogatni kell ugyanúgy, aki pedig nem teszi, hülyének van nézve, nem érti a többség, mi nem tetszik neki! Ráadásul a szóban forgó melóhely Budapesten van, nem is vidéken!
4/23 anonim válasza:
Mert a magyarok igénylik azt, amit a Fidesz képvisel, azért.
5/23 anonim válasza:
Mert a többség elégedett a fidesz kormányzásával.
6/23 anonim válasza:
Mert minden évben többet keresek és jobban élek mióta ők vannak, ismerőseim szintén. Míg 2010 előtt megszorítások és rezsi növelések voltak addig most ezek csökkennek és a fizetések nőnek. Orbán jelenleg Európa legmeghatározóbb politikusa. Az a bohóckodás után amit az ellenzék leművelt decemberben csak több szavazó ment át a Fideszhez. Ha ezt így folytatják tovább akkor 2022-ben Fidesz 4/5-öd lesz.
7/23 anonim válasza:
A kerdesre nem tudom a valaszt, mert a kerdes is baromsag.
Amugy.
Ertelmes ember nem szavazna.
Igy csak a tajekozatlan, tanulatlan, manipulalhato tomeg maradna.
8/23 anonim válasza:
Nem. Hiszen egy tolvaj, hazug, csaló kormányra nem szabad szavazni.
9/23 anonim válasza:
Szerintem a többség nem Fideszre szavazott, hanem vagy nem ment el szavazni, vagy megoszlott szavazatuk a többi párt között.Én pl. Olyan törekvésre szavaztam, mely a pártok nélküli közvetlen részvételi demokráciát tűzte ki célul... mivel legtöbben a tömegtájékoztatásnak köszönhetően azt sem tudják mi az, így be sem jutott...
10/23 Fodor István Ferenc válasza:
Amiért eddig is! Én is tökéletesen meg vagyok vele elégedve, mert nem szeretem, ha hülyének néznek. Nézd az ellenzéki akciókat: azzal mire megyünk, hogy "Vesszen Orbán!", meg "Orbán g, Áder nyeli!" Végig óbégatják vele Pestet, a vidékiek is látják ezt és meg van róla a véleményük. Mi átéltük a baloldal pusztításait vidéken (soroljam?)és nem kérünk még egyszer belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!