Rejteget magában valamilyen kockázatot ezt aláírni?
Ha nem is jön értem a fekete autó, akkor is pl. nem kerülök fel valamilyen listára?
Semmi hatása nem lesz. A kúrmány magas ívből tojik rá.
Az egyetlen módszer, amivel valamit is el lehet érni, az a tömeges megmozdulás.
Úristen de beszari vagy :D
Alamuszi nyuszi
Hivatásos rettegőnek teccik lenni, ugye?
Csak szólok, hogy azt a "fekete autót" azok az elftársaid vezették és küldték az ellenvéleményen levőkért akkoriban, akiket most te olyan nagyon demokratikusnak tartasz akkor is, ha megint komcsi módszerrel a pártból próbálták előírni neked kire kell szavaznod és akiket kormányra akarsz juttatni pedig a szabad választáson az emberek másképpen döntöttek.
"Ugyanakkor nem vagyok hajlandó elfogadni a Romániában élő magyarok és olyan “kettős” állampolgárok szavazatait akik soha nem éltek Magyarországon, "
Itt a lényeg. Csak azokat a szavazatokat kell megszámolni ami kedvező. A többit érvényteleníteni akarják újraszámolásnál :XD.
A fidesz és az mszp, dk mind posztkommunista párt, posztkommunista tagokkal.
Egyikre sem szavaztam. Egyéniben Jobbikra, listán Momentumra voksoltam. Mint a legtöbben, csakhát elcsalták...
Andizsuzsi
Az nem elég, ha kiáll a kamerák elé vagy beleírja egy cikkbe, hogy követeli az újraszámolást.
Meg kell tenni azokat a hivatalos lépéseket is amiket előír hozzá a jogszabály.
Na de ott már indok is kellene, az meg nem nagyon megy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!