Rejteget magában valamilyen kockázatot ezt aláírni?
Ha nem is jön értem a fekete autó, akkor is pl. nem kerülök fel valamilyen listára?
"Meg kell tenni azokat a hivatalos lépéseket is amiket előír hozzá a jogszabály. "
Megtették. Az, hogy volt olyan szavazókör, ahol valamelyik ellenzéki párt összes pártlistás szavazatát érvénytelenítették, elég indok.
"Megtették. Az, hogy volt olyan szavazókör, ahol valamelyik ellenzéki párt összes pártlistás szavazatát érvénytelenítették, elég indok."
A magyarázat rá a balliberális indextől:
ma 18:57!
Mire magyarázat? Arra, hogy arra nem felkészített bizottságok dolgoztak a szavazókörökben? Hogy az oda kijelölt önkormányzati jegyzőkönyvvezető vagy ugyan olyan felkészületlen volt, vagy trehányul látta el a feladatát, vagy szándékosan nem végezte el azt? Hogy pártok bizonyos szavazókörökben a teljes listás szavazatukat veszítettek azok miatt, akiknek a pontos lebonyolítás lett volna a feladatuk? Ez szerinted nem elég ok a kifogás emeléséhez?
Az nem zavar, hogy majd' az összes "narancs kígyó" is egykoron még vörös bőrét levedve változott csak egy árnyalattal fakóbbá?
Én is utálom a komcsikat, de nem csak a szegfű és a narancs létezik. Ott volt a Momentum, az LMP, sőt még a kutyák is. Mind értelmesebb választás lett volna.
"Én is utálom a komcsikat, de nem csak a szegfű és a narancs létezik. Ott volt a Momentum, az LMP, sőt még a kutyák is. Mind értelmesebb választás lett volna."
Meg Hasfelmetsző Jack is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!