Ti is úgy érzitek hogy nagyon rossz volt a kormány kommunikációja a túlóra törvénnyel kapcsolatban?
Szinte alig mondtak valamit hogy miért jó ez a törvény a Kósa néha próbálta magyarázni de sokszor belegabalyodott illetve eléggé hallgatnak ha részleteket kérdeznek tőlük. Illetve egy semmit mondo indoklást láthattunk a Fidesztől.
Ti nem érzitek úgy hogy a szőnyeg alá akarják söpörni az egész kérdést és hogy ne is beszéljünk róla
Ez a törvény egy népnyúzó törvény.
Orbán lepaktált a nagytőkésekkel, gyárosokkal, nekik kedvező ez a törvény. A munkásoknak csak bajt okoz.
Igazuk van a szakszervezeteknek amikor országos sztrájkokat hírdetnek.
Ezt ilyen formájában nem lehet jól kommunikálni, mert ilyen formájában nem jó ez a törvény.
A legfőbb gond szerintem az az, hogy elméletben a munkavállaló döntése hogy többet vállal-e, és ha nem, akkor nem érhetné büntetés, de a gyakorlatban ezt mindenki tudja, hogy hogyan működik, és bár a fővárosban meg a nyugati országrészben simán azt mondhatja a munkavállaló, hogy akkor én most fölállok, de a keleti országrészben, de máshol sem sokan nem tehetik meg.
Na meg a 3 éves kifizetés, mert a versenyképesség megkívánja, ne a kisemberek hátán akarjon egy cég versenyképes maradni.
A 400 óra végülis védhető lenne annyiból, hogy enyhítené a munkaerőhiány okozta problémákat valamennyire, hogy akik munkamániások dolgozhatnának fehéren annyit, ennek ellenére én nem tartom jónak, hogy aki bevállalná, ennyit dolgozzon, mert hosszútávon az egészségére megy, tehát nem szabadna erre bátorítani még azokat sem akiknek a munka az élete.
Olvass budapesti Lokál c. újságot. Az a kommunikációja a kormánynak. + soros + migráncs + 3 gyerekeseké a világ.
Nekem még meg is írták személyesen, hogy nem fogják elvenni a lakhatási támogatás adómentességét kafiból. Persze az is szín tiszta hazugság volt. Egy politikus akkor is hazudik, amikor enni kér.
A szőnyeg alá már nem fér semmi. Megtelt.
A dinoszaurusz dübörög a szekrényükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!