Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Én nem értek egyet a munkatörv...

Mindentudó99 kérdése:

Én nem értek egyet a munkatörvénykönyv módosítással. Akkor én Soros ügynök vagyok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Igen, mars ki tüntetni.
2018. dec. 15. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem értek egyet ezzel, mert nem lenne jó még ettöl is többet melózni, mert igy is tul terheltek vagyunk. Attól nem vagy Soros ügynök, ha nem értesz egyett a FIDESZ-szel. Ocsmány dogot müvel mindkettő.
2018. dec. 15. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy, talán egyenesen te vagy Soros:)
2018. dec. 15. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Forditva ülsz a lovon. Te soros ügynök, bérenc, stb vagy ezért nem értesz egyet azzal a modositással amire Viktorkirály már megmondta, hogy az jo.
2018. dec. 15. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Menyjé' tüntetni... Gyújtogass, fosztogass barikádozz, dobáld a rendőröket, mint az összes ilyen agyament.
2018. dec. 15. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy mint az m1 híradó. Szerdán volt 10 részeg tüntető azt mutogatják három napja. A tegnapi tünteséshez is a szerdai képeket vágják be mert tegnap semmi különös nem volt. Manipulálnak hülére vesznek és észre se veszed. Vagy nem is akarod.
2018. dec. 15. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Magyarországon rengeteg munkahely van most és hogy ez így is maradjon ahhoz ez a törvény is hozzájárul. Gondolom a dolgozó beleegyezése is kell ahhoz hogy túlórázzon.

Sok helyen feketén fizetik ki a többlet túlórát mert nincs rá törvényes lehetőség.

2018. dec. 16. 19:10
 8/8 Lux morulus ***** válasza:
Azt csak te tudod, de az biztos, hogy nem vagy "mindentudó" sem 99 sem 100% ban.
2019. jan. 19. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!