Mikor szünteti meg a kormány a gyermektelenek különadóját? 33,5% nagyon sok!
Annyira szeretem az ilyen kérdéseket. Állítsunk mindent a feje tetejére.
Büntetjük a gyermekteleneket, büntetjük a teherautó sofőröket mert csak 80-al mehetnek az autópályán, büntetjük az átlag polgárokat mert csak az erdészeti dolgozók kapnak tűzifa juttatást, büntetjük az mt szerint dolgozókat mert a köztisztviselők alapszabadsága 5 nappal több stb.
De ha neked így jobb fogd fel büntetésnek. Azért kell adót fizetned mert nem járulsz hozzá a népesség növekedéséhez és ezzel akadályozod a kormányprogram végrehajtását.
"De ha neked így jobb fogd fel büntetésnek. Azért kell adót fizetned mert nem járulsz hozzá a népesség növekedéséhez és ezzel akadályozod a kormányprogram végrehajtását."
Annyira szeretem az ilyen válaszokat. Állítsunk mindent a feje tetejére.
fogjuk fel jutalomnak a giga adóterhet ami miatt pont a gyermektelen nem mer gyermeket vállalni. Mivel nincs megtakarítása hisz elviszi a "jutalom" mi szerint 8 órából 2,66 ot az államnak gürizik hogy "büntethesse" a MÁR családosokat az adómentességgel
A családi pótlékot miért nem számolod hozzá, meg a bölcsődék, óvodák, iskolák fenntartásának költségét. Ha úgy vesszük azt is abból az adóból tartják fenn amit többek között te is befizetsz, de nem veszed igénybe a szolgáltatást.
Kórházat minek fenntartani, amikor én még sohasem voltam kórházban és többek között az én befizetett adómból tartják fenn ?
Ezek sose!
Ebből élnek!
Minél többet keresnek,annál nagyobb az adókedvezményük.
"Kórházat minek fenntartani, amikor én még sohasem voltam kórházban és többek között az én befizetett adómból tartják fenn ?"
Remélem, ha egyszer valami bajod lesz, és orvosi ellátásra lenne szükséged, akkor sem mész kórházba, te barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!