Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor fognak már teljesen...

Mikor fognak már teljesen kiábrándulni a fideszből? :/

Figyelt kérdés

2018. nov. 29. 20:34
1 2 3
 21/22 EagleHUN ***** válasza:
49%

"Melyik 1-2 pártra gondolsz? Hol hallani róluk? Ha nem képesek módot találni arra, hogy hallassák a hangjukat, kellő sok embert meggyőzzenek, hogyan tudnának irányítani egy országot?"

- Hahó ébresztőőő. Az első dolguk volt a legfontosabb médiákat kivásárolni vagy tönkretenni!

Az állami médiát is teljesen uralják (TV, rádió, újság ...)

Az ellenzékről csak kisebb médiákban lehet halllani, meg a közösségi csatornákon. Mert pl a királyi tv-be be sem hívják. Esélye nincs ott bármelyiknek bármit is elmondani!!!

Kampánykor nem jutnak műsoridőhöz, hirdetési felülethez. Persze mindezért perelnek is és sorra meg is nyerik a pereket! De akkorra pl már rég lement a kampány.

Ez az egyenlő feltételek súlyos és durva megsértése!!!

"Nekem sem tetszik a Fidesz sok húzása. De a migránsok válogatás nélküli kvótája még kevésbé!"

- Látom téged is jól megvezettek és beparáztattak.

- Évek óta szinte senki nem a mi határainkon akar bejönni.

- Időközben több nyugati országban is ráeszméltek hogy ez így nem lesz jó! Már ők sem akarnak kényszer betelepítést!

- TFH hogy tényleg leraknak ide valakiket akik nem akarnak itt élni. Schengeni határaink vannak. Mennyi idő kellene nekik lazán visszamenni tőlünk nyugatabbra? Simán visszamehet Németbe vagy akárhova. Vagy oda bilincseled a szállás radiátorához vagy mi? Mert itt maradni egyik sem akar!

(Már lassan a Magyarok sem. Élhetetlenné válik az ország! Pont az ilyen szavazók miatt!)

2018. dec. 7. 22:32
 22/22 anonim ***** válasza:
77%

#21 Nem válaszoltál arra, hogy melyik egy-két pártra gondolsz. Melyiket tartod érdemesnek arra hogy figyeljünk rájuk, képesnek arra, hogy el tudnák kormányozni az országot, elkerülni a migránsokkal kapcsolatos várható problémákat? És amelyik nem feküdne le önként és dalolva az EU minden, a szuverénitást korlátozó akarata előtt? Melyik az, amelyik nem csak választási ígéretként kiabálná tele a médiát, hanem ha kormányra jut, igéreteit megtartva?

„- TFH hogy tényleg leraknak ide valakiket akik nem akarnak itt élni. Schengeni határaink vannak. Mennyi idő kellene nekik lazán visszamenni tőlünk nyugatabbra? Simán visszamehet Németbe vagy akárhova. Vagy oda bilincseled a szállás radiátorához vagy mi? Mert itt maradni egyik sem akar!”

Attól kezdve, hogy ide rakták őket, nem menekültek. Nem kapják mindazt a segélyt a tőlünk nyugatabbra lévő cél országokban, amit a menekültek. Dolgozni meg nem akarnak, vagy tudnak ott. Akkor már nem lesz olyan vonzó nekik továbbmenni. Ezért hiába vannak a schengeni határok, itt marad, mert ha ide telepítették, itt még egy darabig kap valamennyi segítséget. Amelyik el tud, és el akar menni dolgozni, és keres annyit, hogy megél belőle, azzal nincs baj. Talán beilleszkedni is megpróbál, ami azt is jelenti, hogy nem ragaszkodik betű szerint a vallásához. De a többség? Azzal mit kezdesz?

„- Látom téged is jól megvezettek és beparáztattak.”

Ez nem para, jártam én is kint, legtöbbször Spanyolországban, és az útba eső országokban. Többek között pont azon az útvonalon raboltak ki egy magyar turista buszt a menekültek. Szerencsére én nem azzal mentem, de nem sokon múlt. (Ezt nem a médiából tudom, hanem az utazást szervező irodától.)

Barátaim is vannak külföldön, Spanyolországban, Németországban, Svájcban. Nem csak a rádióból, TV-ből veszem az információt. Jobb megelőzni a bajt, mint utólag siránkozni.

Évszázadok óta küzd az ország a nem naptól barnult emberek beilleszkedési problémáival. Még egyetlen kormánynak sem sikerült megoldania. Pedig itt legalább a vallással nincs probléma. Képzelj el egy beilleszkedni nem akaró, a kereszténységtől jelentősen különböző valláson nevelkedett csoportot. Hogyan és mikorra tudja ezt megoldani, bárki is lesz kormányon?

2018. dec. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!