Van esély arra, hogy Márki-Zay Péter hamarosan megalakuló mozgalma, a Mindenki Magyarországa előbb-utóbb még a következő országgyűlési választás előtt párttá alakuljon?
Szerintem Van esély rá.
Én azt látom hogy ő egy becsületes ember szívesen látnám Magyarország miniszterelnökeként is.
Esély mindenre van.
Ahogy #1 írta már, ősztől nagyon rá fog érni, mert hogy polgármester már nem lesz újra, az nagyon valószínű.
A hódmezővásárhelyi fideszesek azok, akik nem mernek belemenni egy újabb időközi választásba, mert tudják jól, hogy nagyreszük be se jutna a testületbe, csak persze a külvilágnak játsszák a keményet. Hegedűs, aki polgármesterjelölt volt februárban, egy szimpla bohóc. Mind Lázár seggében vannak benne.
Mivel pár hónap múlva rendes önkormányzati választás lesz és a választóik nem akanák őket onnan eltávolítani, így nincs okuk arra, hogy ők kezdeményezzenek egy időközi választást. A többiek, a nem-fideszes képviselők és a polgármester nyugodtan lemondhatnak és akkor a helyükre lehet új időközi választást kiírni. De nem hallottam arról, hogy ők ezt meg akarnák tenni.
Nem kellene inkább az alatt a pár hónap alatt a város érdekében dolgozniuk inkább mindannyiuknak, mint feleslegesen kampányolni, hogy utána 1 hónapig ők legyenek a képviselők és jöjjön a következő választás? Mert ha most nekikezdenének, akkor kb. nyárra lehetne kiírni a választásokat.
A polgármester fel is ajánlotta, hogy oszlassák fel a testületet, és írjanak ki új időközit, csak ebbe a fideszesek nem mentek bele.
Ennek az időközinek én se sok értelmét látnám, csak a polgármester egy kicsit besokallt, hogy a fideszes testület szinte állandóan akadályozza a közgyűléseket.
#1 és #3
Mennyire, de mennyire megszívtátok, ti szerencsétlenek 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!