Kb. hány egyéni választókerületben van esély ellenzéki győzelemre?
Ezt ki mérte? Hány ember részvételével? Mikor?
2014-ben 20 körzetet nyert a Fidesz több mint 50%-al.
Szóval elméletileg a maradék 86 megszerezhető, gyakorlatilag ennél kevesebb de szerintem többet fognak az ellenzékiek nyerni, mint 2014-ben. (akkor 10-et nyertek)
Itt mindent az átszavazási hajlandóság fog majd eldönteni. (de még minimálisan nagyobbal mint ami 2014-ben volt is jobb eredményt lehet elérni, mert voltak olyan körzetek is ahol 30 valahány %-al nyert csak a Fidesz)
"Remélem meglesz a kétharmad a fidesznek."
Azt értem, csak azt nem vágom, hogy akkor a felelősséget miért nem vállalják fel, ami ezzel jár. Mert ha sz.rkenegetésről van szó, akkor állandóan a baloldalt fikázzák.
Szerintem azért kérdező, ennél nagyobb ellenzéki támogatottságot tippelek, már pusztán az időközikből kiindulva is.
Szerintem sajnos simán elképzelhető ez az eredmény idén áprilisban.
A budapesti 7-es választókerületet biztosan hozza a baloldal, mert ott még 2010-ben is ők nyertek, az ország legbaloldalibb része Angyalföld.
2014-hez képest viszont sokkal jobban áll a Fidesz és sokkal rosszabbul az ellenzék, tehát simán lehet, hogy a 2014-ben megszerzett néhány MSZP-s és DK-s választókerület is visszaszáll a Fideszre.
Ez a választás nem a nemlétező ideológiák harca lesz - erre bárki mérget vehet!
Az a kérdés, hogy az Orbán elleni gyűlölet legyőzi-e az Orbántól való függést?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!