Szerintetek van rá esély hogy a Jobbik nyerje meg a választást?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 02:01
1/23 anonim válasza:
Dobj fel egy érmét, vagy kettőt.
2/23 Libers Pertz válasza:
#1 a véleményed kérdezte.
Szerintem nem.
3/23 anonim válasza:
Ez a véleményem. :D Tekintve hogy a kristálygömb szervizben van.
4/23 anonim válasza:
Valószínűleg számítás szerint van esélye.
5/23 anonim válasza:
Lenne, ha a baloldal nem a saját pecsenyéjét sütögetné. Fel kéne fogniuk, hogy kormányváltást csak úgy lehet elérni, ha visszalépteti a jelöltjeit. Nincs létjogosultsága Magyarországon a baloldalnak, ezt kéne már megérteni.
6/23 anonim válasza:
Szerintem meg sok embernél a fajgyűlölet miatt befutók.˝Rostás Winnetou" és tsai miatt sokan inkább rájuk szavaznak!
7/23 anonim válasza:
Esélyük egyedül nincs.
Koalícióban csak az LMP-vel 1%.
Koalícióban mindenkivel (MSZP-DK-LMP) 70%
Ha leváltják a fideszt, valószínűleg csak így tudnak majd kormányozni, mert egyiknek sem lesz elég mandátuma a 50%+1-hez.
8/23 anonim válasza:
Hát nézd. Az iránytű intézet a Jobbiké. [link] Tehát mondhatjuk, hogy amennyire itt jósolják, az a legoptimistább eredmény, ennél jobbat biztos nem fog elérni. Ez alapján, még mindig csak 24%-on állnak. (illetve 25%, a mai Magyar Nemzetben már benne van a friss kutatás, szerintem hamarosan felteszik a honlapra is)
10/23 anonim válasza:
Esély van rá (valamivel több, mint a többi ellenzéki párt győzelmére).
Egyébként nem tudom honnan szedtétek, hogy Vona fajgyűlölő lenne, de biztos hogy fogalomzavarban és/vagy súlyos alul-tájokozottságban szenvedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!