Van esély rá, hogy tavasszal nem a fidesz nyer?
Figyelt kérdés
Nem látok rá sok esélyt sz.szerint, az összes körzetben vezetnek az egész országban -Pesten tán egy-két kerületben kivéve-, de hátha.....2017. nov. 3. 00:30
1/16 anonim válasza:
Kicsi az esély, sőt akár a 2/3-aduk is meglehet.
2/16 anonim válasza:
Nincs rá esély és ennek oka is van.
4/16 anonim válasza:
Nincs rá esély. 50% körül mérik a támogatottságukat.
5/16 anonim válasza:
"Nincs rá esély és ennek oka is van."
Nos, igen.
A Fidesz adja meg a magyar prolinak leginkább azt, amire vágyik egy kormánytól és amilyennek egy kormányt látni akar.
7/16 anonim válasza:
Természetesen VAN, persze a habony média meg a fűrer propaganda minisztere azt hajtogatja nincs esély ezzel is próbálja megoldhatatlanná tenni a leváltásukat
"abban a statisztikában hiszek amit én hamisítottam"
8/16 anonim válasza:
7#, az ellenzéket is Habonyék hamisítják? Mert ott is bőven vezet a Fidesz.
9/16 anonim válasza:
Elvileg lehet esély. De ne legyenek illúzióink: ha mégis nyernek, az sem fogja azt jelenteni, hogy jól kormányoznak. ÉS tulajdonképpen ettől vagyok rohadtul elkeseredve. Mert ha legalább hasznos lenne, amit csinálnak, szarnék bele, hogy nem értünk egyet!
10/16 anonim válasza:
Persze, hogy van. A futballválogatottnak is volt esélye kijutni a vb- re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!