Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van esély rá, hogy tavasszal...

Van esély rá, hogy tavasszal nem a fidesz nyer?

Figyelt kérdés
Nem látok rá sok esélyt sz.szerint, az összes körzetben vezetnek az egész országban -Pesten tán egy-két kerületben kivéve-, de hátha.....

2017. nov. 3. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindenre van addig a még meg nem történik. Természetesen a a valószínűségen lehet vitatkozni mindig. Bár a jelenlegi előrejelzések szerint a Fidesz a legesélyesebb messze.
2017. nov. 3. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
semmi esély nincs rá, aki unta a banánt az már rég elment innen
2017. nov. 3. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12: Szerintem, ez marhaság. Én az ország nyugati felén elek, innen rengetegen mentek ki eddig is és akik az ország keleti feléből érkeznek a pótlásukra, szintén mennek tovább, ha lehetőség adódik. Viszont ezt nem annyira politikai okokból teszik, mint a lényegesen jobb lehetőségek miatt.
2017. nov. 3. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13#, ez így van. És ez nem kormánypárt függő. A Fidesz előtt is ez volt, utána is ez lesz.
2017. nov. 3. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, Kérdező, esély az mindenre van.

Persze ettől még nagyon valószínűtlen, sőt, ahogy már előttem elmondták, a 2/3 is simán meglehet.

2017. nov. 3. 17:28
 16/16 anonim válasza:
10%
Bukni fog a fideszes csűrhe,ha nem tudják megint elcsalni,ahogy 14-ben.
2017. nov. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!