Antal456 kérdése:
Ti melyik pártra fogtok szavazni 2022-ben?
Figyelt kérdés
Én a Momentumra!2018. okt. 6. 21:51
1/15 anonim válasza:
FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg senkire. Nincs egy értelmes ellenzéki párt sem. Ahhoz hogy ellenzék legyen, egy olyan felület IS kellene, ahol meg tudják mutatni magukat. A Fidesz már jóformán mindent bekebelezett, így szinte lehetetlen. Szerintem sokan apolitikusak lettek. A másik fele meg félti a munkáját/pozícióját, és már csak azért is újra a zsebnapóleonra fog szavazni. Ennek az országnak meszeltek.
4/15 anonim válasza:
A Fideszen kívül addigra már csak a DK marad, így nem fárasztom magam azzal, hogy elmenjek szavazni.
5/15 anonim válasza:
Az Éjjeli Őrségre (Migration Aid)
8/15 anonim válasza:
Szerintem a Kétfarkú a legjobb ellenzéki párt (most), és NEM, nem csak egy vicc párt.
9/15 anonim válasza:
Az első válaszolót elmegyógyintézetbe záratnám. Valószínűleg momentumra.
10/15 anonim válasza:
"Nincs egy értelmes ellenzéki párt sem."
Helyesebben: Nincs egy ellenzéki párt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!