Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti melyik pártra fogtok...

Antal456 kérdése:

Ti melyik pártra fogtok szavazni 2022-ben?

Figyelt kérdés
Én a Momentumra!
2018. okt. 6. 21:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ FIDESZ
2018. okt. 6. 21:55
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért, lesz akkor még Momentum?
2018. okt. 6. 21:56
 3/15 anonim válasza:
68%
Valószínűleg senkire. Nincs egy értelmes ellenzéki párt sem. Ahhoz hogy ellenzék legyen, egy olyan felület IS kellene, ahol meg tudják mutatni magukat. A Fidesz már jóformán mindent bekebelezett, így szinte lehetetlen. Szerintem sokan apolitikusak lettek. A másik fele meg félti a munkáját/pozícióját, és már csak azért is újra a zsebnapóleonra fog szavazni. Ennek az országnak meszeltek.
2018. okt. 6. 21:56
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
A Fideszen kívül addigra már csak a DK marad, így nem fárasztom magam azzal, hogy elmenjek szavazni.
2018. okt. 6. 21:58
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Az Éjjeli Őrségre (Migration Aid)
2018. okt. 6. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Miféle felület kéne? Nem értem.
2018. okt. 6. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Hajrá dk, hajrá Magyarország!
2018. okt. 6. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a Kétfarkú a legjobb ellenzéki párt (most), és NEM, nem csak egy vicc párt.
2018. okt. 6. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Az első válaszolót elmegyógyintézetbe záratnám. Valószínűleg momentumra.
2018. okt. 6. 22:28
 10/15 anonim ***** válasza:

"Nincs egy értelmes ellenzéki párt sem."

Helyesebben: Nincs egy ellenzéki párt sem.

2018. okt. 6. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!