Ti melyik pártra fogtok szavazni április 8-án? És miért arra?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 13:54
1/15 anonim válasza:
Én a DK-ra. Azt mondják, hogy az egyetlen párt, amelyik nem zsarolható. Többi mind megvásárolható...
2/15 anonim válasza:
Egyeniben a legeselyesebbre, nalunk MSZP-s. Orszagoson meg MKKP, mutassanak csak gorbetukrot a sok szennynek.
3/15 anonim válasza:
Mindhalálig Fidesz. Sőt a síron túl is:)
4/15 anonim válasza:
Én kizárásokkal indultam el inkább:
- Nem szavazok rétegpártra, hiszen az elsősorban nem engem képvisel
- Nem szavazok olyan pártra, ami korábban már volt hatalmon, hiszen ők már bizonyítottak, hogy alkalmatlanok
- Nem szavazok kamupártra.
Ezek alapján három párt maradt (plusz a Kétfarkúak), akik szóba jöhetnek: Jobbik, LMP, Momentum. Ezek közül azt fogom választani, amelyikkel a leginkább tudok azonosulni, de ez maradjon az én titkom ;)
5/15 anonim válasza:
#4: A Momentum egyértelműen rétegpárt, és a Jobbik is jóval népszerűbb a fiatalok körében.
6/15 anonim válasza:
#2: Az MKKP-nak esélye sincs az 5%-ra, ergo kidobott szavazat, de te tudod. Nekem is szimpatikusak, viccesek meg minden, de nagyon haragszok rájuk amiért elindultak a választáson, elvesznek ellenzéki szavazókat. A választás komoly dolog, de ha te el akarod viccelni, lelked rajta.
7/15 anonim válasza:
Ugyanezen a logika alapján szavazok én is mint a 4-es. Persze a DK is kizárva mert Gyurcsányra elvből nem szavazok, illetve a Momentum szerintem még nagyon éretlen.
Úgyhogy Jobbik vagy LMP.
8/15 anonim válasza:
A kétfarkúakra,mert unom a FideSS gyűlöletpolitikáját.
9/15 anonim válasza:
#8: Kidobott szavazat, mert a kétfarkúak nem fogják elérni az 5%-ot, nem fognak bejutni, és ezzel gyakorlatilag a Fideszt segíted.
10/15 anonim válasza:
Jópofa a MKKP, de a rájuk leadott szavazat egyenértékű a Fideszre voksolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!