Miért utálják sokan annyira a Fideszt meg Orbánt? Csak érdekelne, mert az utóbbi években nem igazán foglalkoztam a politikával. Egyébként nem vagyok Fideszes.
-lenyúlások, nagyüzemi lopkodás
-ország lecsúszó pályán tartása
-csicskulás pb a kgb ügynök elvtársuknak
-adóemelések
-mégjobban szétbarmolt oktatás-egészségügy
-álhirek, propaganda
-ország nevetségessé tétele
-kommunista módi
Látom ésszerű valós tényt senkinek nem sikerült összehozni,
de mit is várnánk tőletek.
-Na ezért buktatok.
-hogy hol milyen stadion épül nem érdekel, amíg a családommal jól élünk.-
-De itt egy saját példa a sok hazugságotokra
450E a br-m ebből 300-t kapok kézhez
a munkáltatóm 100-t fizet utánam, nagyon örül, hogy csak ennyit kell már.
-a két gyerek után kapok 2*30E havonta amit évente egy összegbe kérem a nav-tól -720E-.
.30%-l kevesebb a villanyom és gázom.
-Ja hogy ti 8 általánossal és/vagy a semmitmondó szakmátokkal akarnátok milliókat keresni?
-az nem fog menni, lehet Angliába mosogatni ennyi ésszel, és ott is csak éhbérért.
"-hogy hol milyen stadion épül nem érdekel, amíg a családommal jól élünk."
Ne vedd magadra, de hogy én ezt a hozzáállás mennyire gyűlölöm.
Az eü ellátás romokban (bár több kórházépületet az EU-támogatásból felújítottak), a nyugdíjrendszer összeomlik, az oktatás színvonala a béka segge alatt, a korrupcióban már csak Bulgária előz meg miket az EU-ban, a várható élettartam esik, Mo. megítélése a fő kereskedelmi partnereinknél (EU, USA) soha nem látott mélységben, OV és csapata szétlopja az országot
de te jól élsz.
csak egyszer majd beteg leszel és amennyivel több a jövedelmed, azt majd jól elköltöd magánellátásra, állami nyugdíjad nem lesz,
a gyerek iskolájának a színvonala egyre rosszabb (kivéve, ha egyháziba jár, mert az ott tanuló gyerekek után magasabb fejkvóta jár)
"csak egyszer majd beteg leszel és amennyivel több a jövedelmed"
Vidéken élünk és többször volt az asszony & rokon kórházba de egy panaszunk se lehet.
"a gyerek iskolájának a színvonala egyre rosszabb"
-nem is tudom ki zárogatta be az iskolákat, vonta össze és telenyomta az osztályokat cigókkal.
"az oktatás színvonala a béka segge alatt"
-ezt az idióta szdsz-nek köszönhetjük.
-Bennünket nem libsi módszerrel tanítottak, de meg is tanultuk, mégsem lettünk frusztráltak, lelki sérültek egy-két pofontól.
"Mo. megítélése a fő kereskedelmi partnereinknél (EU, USA) soha nem látott mélységben"
-Mégis ~200 külföldi fektetett be az országba.
"Az eü ellátás romokban (bár több kórházépületet az EU-támogatásból felújítottak)"
Biztos vannak kórházak amik felújításra szorulnak, akár eszközök szinten.
-de nem lehet minden kórházat egyszerre, és olyan párt nincs is amely képes lenne rá,
mert mihelyt hatalomra kerülnek, másra költik a pénzeket.
"...a nyugdíjrendszer összeomlik..."
"...állami nyugdíjad nem lesz..."
Ezt 30 éve hallom, sőt a szüleim is emlegették, mégis nyugdíjasok és kapják az ellátást.
Egy államnak sok eszköz van a kezébe, hogy ezt elkerülje, a másik dolog pedig ha valaha is megszűnne annak jóval előtte beharangozzák, arról nem is beszélve hogy vitára kerülne először is, pontosabban először valakinek fel kellene vetnie a parlamentbe.
-De Én még egyik párttól se hallottam ilyet.
"a korrupcióban már csak Bulgária előz meg miket az EU-ban"
Ez a rendszer váltás óta üldöz bennünket. -De volt rosszabb is.
"OV és csapata szétlopja az országot"
Az MDF, MSZP amit csinált 8 év alatt, privatizálták az egész országot, eladtak mindet, potom pénzért.
-Megszűnt/csődbe ment/lebontották több száz ipari mezőgazdasági létesítményt, az ebből fakadó munkanélküliségről ne is beszéljünk.
-Na ez volt a lopás, nem 1300Mrd, hanem több 10E Mrd.
Csak vegyünk egy példát: cukorgyártás -nincs, megszűnt (1 van), az EU még azt is megkövetelte, hogy a bezárt gyárakat alkalmatlanná kell tenni a gyártásra.
-Vagy mekkora kárt okozott a négy mancs? 100Mrd-kat.
-Szóval lehetne ezt ragozni, szinte bármely oldalon.
A liberalizmus pont nem arról szól, hogy alanyi jogon jár minden.
Mondjuk arról sem, hogy lehet 8 év alatt az ország leggazdagabb embere egy gázszerelő.
Szellemi fogyatékos Te vagy, meg aki megcsinált.
Először tájékozódj aztán ugass.
Olvasgass idióta:
a lényeg hogy még Te is megértsd:
Ez adókedvezményre lefordítva ennyit jelent (ennyivel lesz magasabb a nettó béred az adókedvezmény miatt)
1 gyermek esetén havonta 10 000 forint gyermekenként és havonta
2 gyermek esetén havonta 17 500 forint gyermekenként és havonta
3 vagy több gyermek esetén 33 000 forint gyermekenként és havonta.
!!gyermekenként!!
olvasgass még te szerencsétlen, mert holnap menned kell a szalagra dolgozni, ha már nem tanultál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!