Miért útálják sokan ennyire a Fideszt? Vagy Orbán Viktort?
Mert az Alaptörvény nem tiltja.
Volt már kérdés...
Ki-miért...
Én pl. azért, mert gyűlöletkeltő és ezzel jobban mérgezi a társadalmat, mint sokan gondolnák.
fordítom az előző választ:
A zsidók be akarják telepíteni a muszlimokat, mert antiszemiták!
:D
Amiben én nem látok hasznot azt nem kezdem el fikázni.
Érdekes módon egyik kormány működése alatt sem éltem olyan jó szinten, mint a Fidesz kormány alatt.
Pl:Gyurcsány idején tehermentes házam volt.
Ketten kerestünk a háztartásban.
Mégis elfogyott a pénz a következő fizetésig. (10 ezres villanyszámla, 40 ezres gáz stb.....)
Pedig ez nem most volt.
Jelenleg egyedül élek.
Elég a fizetésem a következő fizetésig.
Kajám is megvan.
Villanyszámla 4000, fűtés 8000.
Lakáshitelem van meg személyi kölcsön is.
Mégis elég.
Na akkor, hogy is van ez?
Ja és nem keresek csilliárdokat mert csak 30 ezerrel több a fizum, mint a Gyurcsány korszakban.
Annó fostam ha megszűnt volna a munkahelyem. Miből tartottam volna fenn a házam?
Most? Nem parázok! Még a hiteleim mellett sem mert tudom, hogy 2 nap alatt találok melót!
Tényleg ennyire szar lett a helyzet?
Ha neked csak a pénz számít, akkor természetesen jogod van szeretni a Fideszt. Mi felsoroltunk pár negatívumot, ami nekünk elég fontos.
Amúgy tényszerűen 2006-ban volt a legmagasabb az életszínvonal, azt a szintet még nem értük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!