Az ellenzék miért nem határolódott el az egyetemi tanárokat, püspüköket lincselni készülő tüntetőitől?
"Ha viszont nem határolódik el, akkor az azt jelenti egyezik a véleménye."
A Fidesz nem határolódott el annakidején a Magyar-román focimeccsnél a balhézó drukkerektől. Akkor a Fidesznek az a véleménye, hogy egy magyar-románon szét kell verni Budapestet? Ha jól emlékszem akkor sem volt fideszes elhatárolódás, amikor a rabbit leköpték-megverték.
Vagy szimplán csak annyi, hogy egyik sem pártrendezvény volt? A Fidesz amúgy közleményeben elhatárolódott a cselekmények végrehajtóitól? Én nem tartom nonszensznek azt sem, hogy fideszes provokációnál egy cseppel sem több.
# 3 Ember, nehéz felfogni, hogy az ellenzéki pártok szavazói tüntettek ? A magyar-román focimeccsen hol volt Fidesz zászló, logó, mint most a tünetésen DK-s lufi stb. Aki magyar focimeccsre kijár az szerinted, mind Fideszes ?
:XD
Miért határolódnának el tőle?
Csak azt tették ami nekik is lényegük. saját maguktól még sem határolódhatnak el.
Én elhatárolódok, sokkal keményebben kellett volna fellépniük a megalkuvó kollaboránsok ellen.
Amúgy ha komoly választ akarsz, akkor nincs kinek elhatárolódnia, ez ugyanis nem egy pártrendezvény vagy ellenzéki tüntetés volt, hanem egyszerűen kormányellenes, amibe mindenféle emberek érkeztek.
Mondjuk a "normális, demokrata" Orbán sem tudott elhatárolódni, sőt, kifejezetten támogatta a népe gyűlöletbűncselekményeit, szóval nem hiszem hogy lenne bárkinek bármilyen alapja számon kérni bárkit. Ha az ország felelős vezetője így viselkedik, akkor én is követni fogom a példáját és esetleg kiszúrok pár autókereket, mert jogom van kifejezni a véleményem, ugye?
De én is kérdem, miért kéne? Nem pártrendezvény volt.
Ha most engem arcbavág egy fideszes, akkor az egész párt határolódjon el?
Tahó módon viselkedtek páran, törvényt nem sértettek mert akkor elvitték volna őket a zsaruk. Akkor dolog letudva.
A kérdés nem egy hamis állítást tartalmaz.
1. Nincs olyan, hogy "Az ellenzék"
2. A Párbeszéd pl. elhatárolódott az esettől.
Ezt onnan tudom, hogy olvastam az elhatárolódást. Szerintem - de ez már csak feltételezés, nincs is ebben egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!