Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mostantól 30 évig FIDESZ-KDNP...

Mostantól 30 évig FIDESZ-KDNP kormány lesz/lehet?

Figyelt kérdés

Orbán rengeteg rádió interjúban és szónoklaton elmondta, hogy "ez a választás 30 évre eldönti az oprszág sorsát". Még ellenzékiek is mondták a médiájukban, hogy milyen fontos ez a választás, mert 30 évig eldönti az ország sorsát. Én ebből azt szűrtem le, hogy most volt olyan sorsdöntő kérdésekről választás, ami húsbavágó pl a migráció, hogy az erre adott helyes válasz és az emberek többsége helyes választ adott rá, olyan mértékben eldöntötte az ország sorsát,, hogy később már nem is lesz kedvünk másra szavazni. Nem tudom? Ezt nem igazán értem?

Félre ne érts. Én is örülök a választási eredményeknek. A hatalmas részvétel legitimizálta a feleős döntést, hiszen, szite aki tudott mozogni az elment a rekordrészvétellel. Nekem is szimpatikus a többség döntése. De ez már azt jelenti, hogy hátradölhetünk : a nemzetközi befolyásos erők (soros, EU,Ensz) letett arról, hogy ide telepítsen migránsokat és médiájuktól sem kell tartani? Jól értem?

2018. ápr. 22. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akinek van minimum 2 neuron az agyaban, es abbol legalabb az egyik aktiv, az felfogja hogy Magyarorszag nem migranstabor es van itt elegendo idos es szegeny akiket kell tamogatni, nem a migransokat tartani ! A bal-liberalis "partok" a nyugat csicskainak akarjak Magyarorszagot. Szerintetek melyik a jobb ???
2019. okt. 17. 09:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Ne aggódj kérdető! Nem harminc, hanem hatvan évig fognak még fosztogatni ezek téged.

Sajnos, másokat is!

2019. okt. 17. 10:42
 23/27 anonim ***** válasza:

22-es

A vasárnapi Önkormányzati választásokat látva én a 2022-es Parlamenti választást is megkérdőjelezném, abból a szempontból, hogy a fidesz nyer.

Rájöttek az ellenzéki oldalon, hogy összefogással van eredmény és az ellenzéki szavazók is ébredeznek végre.

Sok múlik azon, hogy hogyan teljesítenek a megválasztott ellenzéki polgármesterek a jövőt illetően.

Remélem sikerül majd leváltani végre ezt a tolvaj bandát!

2019. okt. 17. 22:58
 24/27 anonim ***** válasza:
#7 2021-ből írok és eljött a komoly válság. Az Ellenzék összefogott a Fidesz ellen és nyerésre állnak.
2021. márc. 20. 12:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. márc. 20. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi nem?
2021. márc. 20. 15:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem lesznek 30 évig. Jövőre mennek.
2021. márc. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!