Ha újra a Fidesz nyer szerintetek lesznek nagyobb tüntetések, megmozdulások?
Várható egy kisebb felfordulás abban az esetben, ha újra a Fidesz kerül hatalomra? Lesz bármi hasonló szerintetek mint 2006-ban?
Vagy az emberek beletörődnek és kihúznak még 4 évet a korrupcióban és diktatúrában?
Véleményeket kérdezek, nem tényeket vagy jóslásokat. Köszi
#1 Én szerintem ha a Jobbik nyerne, kis szünet lenne az emberek részéről. (Persze a habzós szájú nyugdíjas fideszesek hűek maradnak Istenükhöz.)
Mindenki kíváncsian várná a történéseket, ugyanis ők még nem voltak kormányon. Feltéve ha magamból indulok ki. (Nem általánosítás, ne értsétek félre.)
De ha nem a legerősebb "szűz" ellenzéki párt, akkor ki? MSZP aki már lerendezte az országot? A DK? Vagy ki?
Szívesen adnám szavazatomat például Momentumnak vagy akár a Kétfarkúaknak is (utóbbi-hiszen a magyar politika amúgy is nevetséges), de ezek olyan kis pártok még, hogy nem lenne értelme. Ha nem jutnak be a parlamentbe akkor meg végképp.
Majd megunják és hazamennek.
Vagy, ha van egy kis eszük, akkor Ausztria felé.
"Véleményeket kérdezek, nem tényeket vagy jóslásokat."
Igenis, értettem Herr Hauptbahnhof!
Véleményem szerint, a tények ismeretében tehetünk jóslásokat.
Ne legyenek illúzióid. Ha Viktor még egyszer elveszti a hatalmát, akkor teljesen összeroppan idegileg és elszabadítja a poklot az országban.
Nem, mivel nem is célja az ellenzéknek, hogy legyenek. Nekik az a lényeg, hogy bekerüljenek csak és kapják a pénzt.
Nézz már szét a szomszédokban. Romániában hozni akartak korrupciót könnyítő törvényt, mi történt? Annyian kimentek tünteni, hogy amikor a telefonjaikkal világítottak még a levegőből is látni lehetett őket.
Szlovákiában megöltek egy újságírót, mi történt? Ficot pillanatok alatt lemondatták, pedig ő nem is volt közvetlenül benne az ügyben, csak az egyik tanácsadója.
Itthon mi van? Fogják az ellenzéki pártok, kimennek egy-két órára sípolni, fütyülni, selfiezni a kampányhoz, aztán mennek haza. Így nem lesz semmi, legfeljebb a médiában egyszer-kétszer megint ,,köcsög Orbán"oznak egyet havonta, majd mennek felvenni a fizetésüket.
Nagyon nagy a feszultseg az orszagban. Szerintem ha bukik a Fidesz (amire sajnos keves esely van),akkor a fideszesek vonulnak utcara, hogy jonnek a migik. Ha a Fidesz marad akkor meg szinten mennek az emberek Orban miatt.
Szoval igen, szerintem lesznek durva dolgok, legalabbis Budapesten.
#5 A #8-cal szolidáris a jóslatom.
A tények: ilyen szinten, halott szinten van az ellenzék: halottal lép fel kampányban
Újpest, 2018. április, Kiss Péter (1959-2014+)
Üdvözlettel:
Sir Thomas Edmund Lancaster
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!