Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mostantól 30 évig FIDESZ-KDNP...

Mostantól 30 évig FIDESZ-KDNP kormány lesz/lehet?

Figyelt kérdés

Orbán rengeteg rádió interjúban és szónoklaton elmondta, hogy "ez a választás 30 évre eldönti az oprszág sorsát". Még ellenzékiek is mondták a médiájukban, hogy milyen fontos ez a választás, mert 30 évig eldönti az ország sorsát. Én ebből azt szűrtem le, hogy most volt olyan sorsdöntő kérdésekről választás, ami húsbavágó pl a migráció, hogy az erre adott helyes válasz és az emberek többsége helyes választ adott rá, olyan mértékben eldöntötte az ország sorsát,, hogy később már nem is lesz kedvünk másra szavazni. Nem tudom? Ezt nem igazán értem?

Félre ne érts. Én is örülök a választási eredményeknek. A hatalmas részvétel legitimizálta a feleős döntést, hiszen, szite aki tudott mozogni az elment a rekordrészvétellel. Nekem is szimpatikus a többség döntése. De ez már azt jelenti, hogy hátradölhetünk : a nemzetközi befolyásos erők (soros, EU,Ensz) letett arról, hogy ide telepítsen migránsokat és médiájuktól sem kell tartani? Jól értem?

2018. ápr. 22. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
A következő 2 évben lesz egy gazdasági válság, várjuk ki annak a végét.
2018. ápr. 23. 01:06
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Remélem igen.
2018. ápr. 23. 17:13
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
Igen.
2018. ápr. 23. 18:53
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

4es!

Szívből kívánom, hogy amint megérkezel Szibériába, zabáljon fel egy medve, a náci, büszkefehér, patrióta csürhéddel együtt, a magadfajták a világ szemete.

2018. ápr. 30. 20:18
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Végül is ne? Ilyen ellenállás mellett addig csalhatják el a választásokat, ameddig akarják. :)
2018. máj. 9. 15:44
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
-miért is ne
2018. máj. 9. 15:44
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Az áprilisi választások sok tanulsággal szolgáltak. Kiderült, hogy a választási szoftver teljes egészében a kezükben van, ellenőrzés lehetősége az ellenzék számára nincs, max szkennelt jegyzőkönyveket nézegethetnek és ennyi. Most már azt is megoldották, hogy az se legyen akadály, hogy a körzetekben van ellenzéki delegált, a legújabb változtatás a választási törvényben e mellett is lehetővé teszi, hogy a fideszesek magukra maradjanak az urnával.
2018. júl. 25. 19:40
 18/27 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy FIDESZ-KDNP lesz még itt 30 évig, de hogy én nem az biztos :'D
2019. aug. 17. 18:24
 19/27 anonim ***** válasza:

"Nagyrészt a romák és a nyugdíjasok miatt lett meg a 2/3."

Meg a pofátlan választási csalásaik miatt!

2019. aug. 18. 11:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Elnézve ezt a töketlen ellenzéket. Szerintem ebből lesz még 3/4-is.
2019. aug. 18. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!