A kivándorlás visszaszorítható, megfelelő felvilágosítással?
Gyermek koromban mindig mondták a szüleim vigyázz magadra ! Ne bízz meg soha idegenben. Találtam egy olyan fontos felvilágosító videot, amit szerintem a külföldön rabszolgaságba kényszerült honfitársaink nem láttak. Nem voltak megfelően felvilágosítva https://www.youtube.com/watch?v=C1JObagWcn4
sokszor megy ki ember munkára idegen céghez, idegen országba a jobb élet reményében hagyja itt a biztos jót, felcserélve a lehetőséggel, hogy még gyorsabb gazdagodás legyen, hogy nem is tudják sokan hogy avesztükbe rohannak ezzel https://www.youtube.com/watch?v=GQz07nXBvco&t=1s
Szerinted a megfelelő felvilágosítással visszaszorítható a munkacélú kizsákmányolás & prostitúció?
"A kivándorlás visszaszorítható, megfelelő felvilágosítással?"
vs.
"Szerinted a megfelelő felvilágosítással visszaszorítható a munkacélú kizsákmányolás & prostitúció?"
A kettő nem ugyanaz!
Egyébként maga a kivándorlás nem, mivel a lét határozza meg a tudatot.
Ne haragudj, de a videókat nem néztem meg, mert kevés az időm.
Szerintem a kivándorlást nem szabad összekeverni a külföldi munkavállalással, ahogy azt sok primitív teszi!
A kivándorlásról meg az a véleményem, hogy senkit nem kell és nem szabad visszatartani, menjen Isten hírével, csak ígérje meg, hogy soha nem jön vissza!
"Mindig lesz kivándorlás, hisz nyugaton mindig magasabb fizetések lesznek. Egy takarítónőnek nem tudunk 750 e-ret fizetni stb stb"
Akkor tulajdonképpen mi a baj ezzel, ha ötszörösét keresi mint itthon?
"A kivándorlás a Fidesz lemondásával lehetne visszaszorítható."
Mert egy másik kormány tudna adni 750 e-et egy takarítónéninek ? egy titkárnőnek 1.5 millát?
A linkelt videóknak mi köze van a külföldi munkavállaláshoz?
Kizsákmányolás meg itthon is megy ezerrel, ezért mennek ki az emberek. Mert inkább "zsákmányolják ki" havi 3-4-szer magasabb fizetésért mint magyar bérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!