Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem bírnak sokan beletör...

Miért nem bírnak sokan beletörődni abba hogy nyert a Fidesz?

Figyelt kérdés
Mindenhol a gyűlölködést látom, csalással vádolják a Fideszt és mindent megtesznek, hogy bukjon Orbán (Tele a net mindenféle álhírrel, komolytalan oldalakon terjesztik a hülyeséget). Félreértés ne essen, nem vagyok Fideszes, de elfogadtam hogy nyertek és kész. Miért nem tudják ezt sokan felfogni? Facebook szavazásokat indítanak aztán azokra hivatkoznak, mintha az felülbírálná az országgyűlési választás eredményét. Mindenki 100%-ig biztos benne hogy csalt a Fidesz, olyanok hiszik magukat politikai szakértőnek, akik írni sem tudnak rendesen. Miért van ez a gyűlölködés? Ilyen mentalitással csak még lejjebb süllyednek az emberek.
2018. ápr. 10. 14:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
6%

"444, az Index, a HVG"

Ezek mióta függetlenek? Mindegyik ellenzéki propagandaoldal, de ezek nem fognak megszünni, mert a clickbait, és sokszor hazug cikkekkel hozzák reklámbevételt is az ellenzéki szavazoktól.

A MNO azért szűnik meg mert csak egy veszteséges propagandalap volt nem pedig egy üzleti alapon működő lap és senki nem olvasta.

2018. ápr. 10. 16:34
 22/28 anonim ***** válasza:
17%

"22 évesen fel kell hitelt vennem, ami 40 éves koromig a nyakamon lesz. Jobb esetben. És a 120.000-ből majd a 160.000-ből kéne fizetnem a törlesztőjét. Én ezt nem akarom. Meg nem is tudom. "

Budapesti hitelre vett lakásnak havi 11 ezer forint a kamatköltsége.

2018. ápr. 10. 16:38
 23/28 anonim ***** válasza:
30%
Én rengeteg fideszest ismerek, én is és az egész rokonságom oda szavazott, az szavazókerületben mindenki, akit ismerek, volt sulimban is sokan, a családjuk, tanárok is. Ez teljesen attól függ milyen körökben mozogsz.
2018. ápr. 10. 16:53
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Ma, 16:53. Nem, ellenzéki szemüvegben nézve, neked most hisztizned kéne, hogy miért nem fideszes az egész ország, hiszen a te ismerőseid fideszesek. :-)
2018. ápr. 10. 17:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy elhitték a választások előtt, hogy egy ilyen teljesen Fideszre szabott verzióban is nyerhetnek vagy, hogy ez tükrözni fogja a valóságot. Előtte kellett volna tüntetni és lázadni, hogy nem megyünk el szavazni amíg nem lesz tisztességes választási rendszer. Sajnos ez ugye nem történt meg és most sokan teljesen kétségbeestek, dühösek egyébként jogosan: jelenleg OV teljhatalmú annak ellenére, hogy minden 2. szavazó az ellenkezőjét akarná és a kommunikációjában sem hajlandó tudomást venni Mo. másik feléről, hanem arról beszél, hogy Magyarország kijelölte a legfontosabb témát, a bevándorlást. Talán ha őket is emberszámba venné, akkor nem lennének ilyen dühösek, mert attól még, hogy mások a nézetek, mindenkinek joga kellene h legyen ahhoz, hogy Mo részének érezhesse magát - legyen képviselve ( már hogy annak az illetőknek legyen vmi hatáskörű.)
2018. ápr. 10. 21:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Mert a felvilágosult Budapest és London nem erre számított.
2018. ápr. 11. 01:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Sokan a létminimum alatt élnek és nekik ez a halálukat jelenti, ahogy a közmunkaprogram is, de a félelem győzött, a migránsoktól.

Azt mondjuk nem tudom az EU-nak meddig lehet visszapofázni úgy, hogy pénzt is kapjunk? Ha nem lesz EU-s pénz akkor lesz itt nagy csinnadratta, mert nem tud a kalapból előhúzni Orbán se semmit.

2018. ápr. 11. 01:04
 28/28 anonim ***** válasza:
15. Mert nem dicsekednek vele? Mert ha elmondják, jön a birkázás? Ezt ti is elba...ctátok az örökös megjegyzéseitekkel. És így semmi támpontotok nincs arról, hogy valójában mennyi fideszes van
2018. ápr. 11. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!