Sokan vagyunk akik a Fidesz kampánya arra sarkallt, hogy menjünk és szavazzunk a Fidesz ellen?
Én meg pont ezért megyek el szavazni a Fideszre hogy nehogy elvegyék a családi adókedvezményt, a csokot, lebontsák a kerítést meg a többi.
Nem kérünk a baloldalból.
Részemről a választás csak arról szól, hogy a sok birka eldöntheti hogy ki fogja a köv 4 évben kilopni a szemét is. akinek meg jut néhány morzsa az tapsolhat meg lengetheti a zászlókat.
Hajrá!
Csak menjetek szavazni és várjátok a csodát teljesen mindegy ki van hatalmon itt jobb már nem lesz.
Az ellenzék is egy guriga taknyot nem ér a fidesszel egyetemben.
Gyorsan felejt a magyar. 8éve mindenki kormányváltást akart mert Hazudós Ferit le kell váltani, el kell számoltatni. 8 év után meg ki indul a választásokon? ... no komment
Ezek után lehet megint kormányt váltani.
kérdezőnek. azért az tényleg érdekelne, hogy ha nem a fideszre, akkor melyik pártra fogsz szavazni?
mert hogy jól nem tudsz dönteni, az biztos.
Igen, a Jobbikra jó szavazni, mert behozzák a béruniót és mindenki félmilliót fog keresni.
Teljesen jó választás.
"Én sem szoktam eddig elmenni, de az ilyenek miatt, mint te, megyek, és szavazok a Fideszre. Családommal együtt!"
Majd kitör egy pestisjárvány és nulla egészségüggyel, nem lesz családod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!