Csak én sajnálom a Jobbikot, és Vonát?
En nem tudom, ki az a buta aki megint a Fideszre szavazott.. Hogy érezheti magát magyarnak?
Miért ilyen befolyásosak az emberek? Miért nem látnak kicsit?
Szegény Gábor egyik facebookos videóban beszédet mondott, és téli volt cigányokkal meg fideszessel, és nem az a meglepő, ráadásul fiatalok is voltak 18-20 évesek, na mindegy. Szegény Vona :( nektek mi a véleményetek?
4 éve már azt hittem, ha Vona nem csinál valami nagy bakit mostanáig, akkor rá tudom magam venni, hogy rájuk szavazzak.
De amikor a határon túli magyarok ellen szavazott, akkor a szememben szembeköpte magát, elárulta a saját elveit, és onnan már csak lefele vezetett az út - bár azt én annyira fontos kérdésnek éreztem, hogy nekem az is elég lett volna. Szóval én pont a "magyarságát" kifogásolva nem szavaztam rá.
"szegény Gábor"? Hol élsz, már igazán? Vonát kellett volna kitenni a Jobbikból, és nem hagyni neki, hogy kénye-kedve szerint modernizáljon.
A Jobbikot sajnálom. Tönkretette, tönkretették. Vagy, ki tudja, hogy hogyan volt már eleve tervezve. 50 év múlva megtudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!