A Jobbikot Oroszország támogatja?
Most néztem egy random youtube videót és ebből származik a kijelentés, amit még életemben nem hallottam.
https://www.youtube.com/watch?v=poNAzfLqdik
8:42
Kovács Béla?
Amúgy ez pár éve volt sláger, hogy kaptak külföldről is támogatást (oroszoktól) de szerintem mióta Simicska beállt mögéjük azóta erre már nem szorulnak rá.
Szinte mindenkire ráfogják ezt, aki csak egy kicsit is ellent mer mondani a nyugati mainstream-nek.
Ilyen Magyarországon a Jobbik, a Fidesz, de néhány 444-es kommentelők szerint az LMP is.
Az USA-ban főleg Trump-ra mondják ezt, de Ron és Rand Paulra, Tulsi Gabbardra, az összes olyan republikánusra képviselőre aki nem háborúmániás, az összes demokrata aki nem háborúmániás, Alex Jones, a Zöld Párt-i Jill Stein stb.
A briteknél az összes Ukip-es, A Munkáspárt elnöke, Corbyn. Persze az oroszok támogatják a skót függetlenedést is, ahogy a katalánt.
Az oroszok pénzelték Snowdent és Assange-ot.
Fel akartam sorolni az összes európai országból az állítólagos "orosz ügynököket", de rájöttem, hogy rohadt hosszú lenne...
Igen, az összes ilyen európai pártot Oroszország támogatja. Nagy-Britanniában például a UKIP ilyen. Ők is euro-szkeptikusok. Lényege ezeknek a pártoknak, hogy Oroszország rajtuk keresztül be tud "szivárogni" az Európai Unióba, valamint akár bomlasztani is. Oroszországnak az az érdeke, hogy az Unió legyengüljön, és ezek a pártok, mint a Jobbik is, kiválóan alkalmasak erre, hiszen mindegyik ilyen ki akarja léptetni a saját országát. Lásd pl Brexit. Akkor mondanám, hogy a Jobbikot nem oroszország támogatja, ha nem lennének euró-ellenesek.
Abból is láthatod, mennyire buták a Jobbikosok, hogy annyira nagy magyarnak tartják magukat, közben elfelejtik, hogy 1848-at amikor a forradalmat az oroszok verték le, elfelejtik 1945-öt amikor az oroszok 40 évre megszállták az országot és gazdaságilag tönkre tették azt (ezért vagyunk ma csórók), és elfelejtik 1956-ot, amikor színtén az oroszok verték le a forradalmat. Ma pedig a Jobbik oroszországban látja a jövőt, miközben pont ők taszítottak minket nyomorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!