Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit csináljak, ha az anyukám...

Mit csináljak, ha az anyukám a fideszre szeretne szavazni (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy nem akadályozhatom meg, hogy szavazhasson, nem is áll szándékomban, de hiába tudja, mi folyik az országban, azzal jön, hogy egyik sem jobb, mint a másik. Milyen indokokkal tudnám rávenni, hogy bárki másra szavazzon? A tanításról próbáltam eddig beszélni, mivel hárman még iskolába járunk (gyermekei), valamint az egészségügyet tudtam felhozni, hátha, de nem. Esetleg valami jöbb ötlet?

Nem az a baj, hogy a fideszre szavaz, ezzel nem lenne probléma, ha ténylegesen egyetértene a fidesz politikájával, de nem ért egyet. Csak azért szavazna rájuk, mert azt hiszi, a többi is ugyanilyen! Kérlek ezt vegyétek figyelembe, és ne hordjatok le mindennek.

2018. ápr. 8. 11:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. ápr. 8. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, az ő dolga.

Párom inkább jobboldali, de most bizonytalan, az anyukája meg világéletében balos volt. Most is odaszavaz. Mégis viszi kocsival az anyukáját, mert hadd szavazzon, ha akar.

2018. ápr. 8. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
pont annyi jogod van beleszólni kire szavaz mint neki arra hogy te kire nem szavazol: semennyi
2018. ápr. 8. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Ha a Fidesznek szabad emberek százezreinek az agyát mosnia az M1-en meg a TV2-n akkor az átlagembernek hadd legyen már felhatalmazása arra, hogy a saját megvezetett szüleit/nagyszüleit jobb belátásra bírja. Minden 2. ember azzal jön, hogy "jaj hát arra szavaz akire akar". Igen senki nem fogja erővel kényszeríteni arra, hogy máshogy cselekedjen, de azért ne legyen már tilos leülni a saját családoddal megbeszélni.

Eddig engem sem foglalkoztatott különösebben a választás (bár elmentem minden alkalommal és nem a mostani kormányra szavaztam), de most én is úgy érzem ahogy rengeteg más fiatal. Ha megint ezek nyernek akkor irány külföld, mert itt nem lesz semmi jó.

2018. ápr. 8. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Az ellenzéknek meg joga van emberek százezreinek az agyát mosni az RTL-lel meg a Hírtv-vel.

És nem fogok külföldre költözni akkor sem ha az ellenzék nyeri a választást, mint ahogy a többi olyan fiatal akinek nem ment agyára a politika.

2018. ápr. 8. 12:36
 16/17 anonim válasza:
54%

Ott a pont! :)

2018. ápr. 8. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. Én is dolgoztam Angliában mikor találtam egy jó lehetőséget. De az egyszerűen nevetséges h egyesek bevágják a durcát mert nem a nekik tetsző párt nyer.

A fizetés mindenképpen jobb lesz nyugat euban, bárki nyer nálunk, a nyugati országok alapból jobb helyzetből indulnak, őket nem érintette az országuk kétharmadát elcsatoló trianon, kaptak Marshall segélyt és nem tartotta megszállás alatt évtizedekig a Szovjetunió. A múltat semmilyen párt nem tudja megváltoztatni.

2018. ápr. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!