Más is van úgy vele, hogy mondjuk a Momementummal szimpatizál, de ha az összes ellenzéki párt összefogna, akkor inkább a Fideszre szavazna?
A Momentum viccpárt.
Zsidóztak meg cigányoztak
"Zsidóztak meg cigányoztak"
Ideje volt már egy ilyen pártnak, amikor a Jobbik becukisodott...
Nem. A Fideszt le kell váltani, gyakorlatilag majdnem mindegy, milyen áron. Akármilyen is az MSZP, azért a diktatúra kiépítésére tett lépéseket náluk még nyomokban sem tapasztalhattunk. A korrupció is elítélendő, de a valódi probléma a politikai berendezkedés, a központosított hazugságmédiával, a napi szintűvé váló karaktergyilkossági kísérletekkel, a félelem és gyűlöletkeltéssel, az uszítással és az állampolgárok semmibe vételével. Ez sokkal nagyobb baj a fidesszel, mint bármi más, amit az elmúlt nyolc évben elkövettek.
Egyébként pedig a szocik sem vitték csődbe az országot, pedig egy gazdasági világválság kellős közepén kormányoztak. Úgyhogy erről ennyit...
Haggyjuk már ezt a "diktatúra" dumát! Ez kb. olyna nevetséges mint a sorosozás.
Az államcsődöt azt Medgyessy okozta kis híján 2002-2004 ősze között, ezért rakták aztán be helyette Gyurcsányt, hogy takarítsa el a szemetet, amit az ígéreteket megvalósítani próbáló Medgyessy hátrahagyott.
Vonából meg Karácsonyból kb. ugyanezt a naiv észnélküliséget nétem ki, aztán végül majd megint Gyurcsányt rakják be válságkezelőként. Nekem nem Gyurcsánnyal van bajom, hanem az ilyen fedezet nélküli osztogatókkal. A fidesszel kétségtelenül sok probléma van,le kell váltani őket, de NEM mindenáron!
A momentumnak is vannak gyerekes dolgok a programjukban, de még mindig az övék a legvállalhatóbb.
Nálam a momentum,LMP amik még vállalható kategóriába esnek, az Együtt meg a DK meg ilyen elmegy kategória.
De ilyen Karácsony Gergely meg Vona Gábor ne jöjjön, akkor már inkább maradjon Orbán Viktor.
A Momentum liberális lipótvárosi hülyegyerekek gyülekezete. A legnagyobb tettünk volt az aláírásgyűjtés az olimpia ellen - akkor megutáltam őket egy életre.
Egy búgócsigát nem bíznék rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!