Jobbikosok, mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik már nyíltan kvótapárti nyilatkozatokat tesz? Tényleg egy kvótapárti Jobbik-DK (stb) koalícióra vágytok?
No igen. Arról szót sem ejt a paraszt, hogy amúgy ott van a tranzitzóna, ahol elhelyezik a belépni kívánókat addig, amíg elbírálják a menekültkérelmet. Csak az lépheti át a határt, aki valóban menekültstátuszra jogosult.
NB. Különösen aranyos a szír útlevélre való hivatkozás. Emlékszik még valaki, hány útlevelet találtak annál a bizonyos Ahmed H.-nál?:-)
Jó zárjuk le ezt a témát.
A Fidesz valóban nem fogadta el a kvótát, és nem engedett be 1300 embert akit adott esetben simán kivághattunk volna ha nem adunk nekik menedékjogot.
Viszont helyette:
- átengedett 230 ezer migránst az országon
- 3000 menedékjogot osztott ki
- 25 ezer embernek adott letelepedési jogot a letelepedési kötvényeken keresztül
- 100 milliárdot költött el plakátozásra, a saját birkáik hülyítésére és egy bukott népszavazásra, ahelyett, hogy értelmesebb célokra költötték volna pl hadsereg, oktatás, adócsökkentés, egészségügy stb.
És akkor most jönnek a választások előtt a fideszes bérkommentelők, hogy lejárassák a Jobbikot, akik egy angol mondatot képtelen vagy nem akarnak értelmezni.
Szánalmas ez az erőlködés, a narancszombikon kívűl senki nem hisz már nektek, tűnjetek már el végre.
Tudom, hogy ezért fizetnek titeket, de szánalmasak vagytok és kontrapoduktív ez az egész.
33#
Nem vagyok Jobbikos, ezt benézted kis narancstroll.
Szerintem amúgy mélytorkozni fogtok rendesen.
32! gurul a jobbikos hülyeség a neten, olyan, mint Toldi Miklós malomköve - ki tudja hol áll meg? - valaki megmutatná, hol engedett át a Fidesz ennyi migránst? Gyerekek, növeszteni kellene a szürke sejteket, a jobbik pont azért vérzett el, mert semmit nem tanultak a sületlenségből - mint ti se!
"Szerintem amúgy mélytorkozni fogtok rendesen."
LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!