Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek kire szavazzak?

Gon99 kérdése:

Szerintetek kire szavazzak?

Figyelt kérdés
Gyurcsány Ferenc nekem szimpatikus tudom hogy egyszer nagyon eltolta de hátha tanult belőle miért ne adhatnánk neki még egy esélyt?a Fideszről és a Jobbikról csak rosszat olvasok mind Rasszista és rabló szerintetek mennyi esélye lenne az MSZP-nek?

2018. ápr. 2. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyéniben a legesélyesebb jelöltre

Országoson mind1

2018. ápr. 2. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
egyénibe,aki tetszik személy szerit,listán pedig a DK t javaslom
2018. ápr. 2. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Országosan a Jobbikra vagy az MSZP re,

egyénibe meg a leg esélyesebre aki nálatok a leg esélyesebb.

Itt megtudod nézni hogy ahol te laksz ki a leg esélyesebb és arra szavaz.

[link]

2018. ápr. 2. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Figyu, ne csak itt a gyakorin tájékozódj hanem keresgélj máshol is. Ha csak az egyik oldal pamfletteit olvasod könnyen politikai zsákutcába kerülsz. Egyébként feri egy nagyon jó fej, geri is jó bár őt egyre nehezebb követni. Én már nem tudok lépést tartani vele olyan gyorsan vált. Vettel biztosan könyörög, hogy tanulhasson tőle hogyan kell gyorsan váltani. Dettiben még van tartás de erős a gyanum, hogy feri csapata be fogja darálni mint a többieket.Egy hét mulva okosabbak leszünk.
2018. ápr. 2. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Ezt ne más mondja meg, ha nem tudod ne szavazz.
2018. ápr. 2. 19:12
 6/13 readymix ***** válasza:

De igen, mindenképpen szavazz! Ha nem szavazol, akkor a Fidesznek teszel jót. Nem lehetsz ennyire macskajancsi, hogy nem tudsz tájékozodni. A saját körzetedben tudd meg, hogy ki a legesélyesebb jelölt. Tök mindegy, hogy ki, ha rendszerváltást akarsz. Most nem a KI?-ről van szó, hanem a KIT NEM!-ről van szó. Ez van, mert ilyen a helyzet és ilyen mocskos a választási rendszer.

[link]

[link]

[link] (a Márki-Zay listával összhangban)

2018. ápr. 3. 08:59
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget én nem vagyok migráns ellenes sem szeretném ha betudnának jönni sőt a házamban is tudnék szállásolni 1-2 emberkét azért nem szavazok a fideszre és a jobbikra mert ők bántják szegényeket :(
2018. ápr. 3. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
De ostoba vagy kérdező!nnyivel már jobbiknak is adhatsz esélyt, még nem is voltak kormányon de olyannak adsz voksot aki már egyszer be mutatkozott,tipikus cső látású,és ilyeneknek van szavazati joguk!? az eszem meg áll!!!
2018. ápr. 3. 13:43
 9/13 A kérdező kommentje:
a Jobbik csak utálkozik és rasszista ezért nem is akarom hogy hatalmon legyenek
2018. ápr. 3. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert a többi párt nem ugyanazt teszi mi?!
2018. ápr. 4. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!