Kire szavazzak 2018-ban?
Ha logikusan akarsz szavazni akkor nézd meg hogy tetszik e a jelen rendszer vagy sem, és nézd meg azt is hogy a pártok miben változtatnának ezen kinek mi a kínálata majd válazd ki a legszimpatikusabbat és az szerint.
Második opció hogy arra szavazol ahová a szíved húz, azaz nézetek szerint
Nézd meg a pártok programjait, mit szeretnének megvalósítani, és aszerint dönts.
De én a napokban nézegettem a weboldalakat, a Jobbik oldalán kint van a 2014-es választási program, (gondolom hamarosan kint lesz a 2018-as is), a fidesz oldalán pedig az arcodba tolják az online webshopot :) Szerintem ez mindent elmond :D
Az a gond, hogy ez túl összetett, amit néhány kérdéssel nem lehet lezavarni. Manapság már nem csak bal és jobb oldal van, hanem balközép, független, jobbközép stb.
Szerintem tekintsd át, hogy jelenleg mi a helyzet az országgal, mik a legégetőbb problémák. Válaszd azt a pártot, amelyik szerinted a legjobb megoldást kínálja ezekre a gondokra. De problémamegoldás terén ne elégedj meg az üres dumával, mint pl.: leváltjuk a tolvajokat. Mert ez nem megoldás, hanem mellébeszélés.
- Ha a Fideszre szavazol, ugyan az lesz, ami az elmúlt 4 évben.
- Ha az MSZP-re vagy DK-ra, akkor arabok fognak költözni a szomszédodba.
- Ha a Jobbikra, akkor kiraknak minket az EU-ból és Vona türk barátaival fogunk új szövetségi rendszert kialakítani.
- Ha az LMP-re szavazol, akkor jelentősen növekedni fognak a bérek, helyre jön az egészségügy, leszámolnak a korrupcióval és tisztább lesz a levegő.
Ezt kell eldöntened, hogy a négy lehetőség közül melyik tetszik neked.
Jól élsz most?
Elégedett vagy a helyzeteddel?
Akarsz változást?
El akarsz a jövőben menni nyugatra?
Félsz attól, hogy idős korban szívhatsz majd?
Jól/rosszul jártál az egykulcsos adóval?
Mennyire vagy bevándorláspárt?
"- Ha az LMP-re szavazol, akkor jelentősen növekedni fognak a bérek, helyre jön az egészségügy, leszámolnak a korrupcióval és tisztább lesz a levegő. "
átolvastam az lmp-programját de nem találtam benne semmit ami ehhez vezetne de itt van elolvashatod te is az LMP 2018 szekció alatt [link]
mert nekem ez csakis pontokban összegyűjtött problémák felhozása nem pedig megoldás nyújtás, márpedig ebben az országban arra lenne szükség, megmondó emberekből van elég .Ennyi erővél én is remek politikus lennék de javíts ki ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!